Ухвала
від 20.09.2010 по справі 2а-2474/10/1170
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУ ЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

-------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------

У Х В А Л А

20 вересня 2010 року Спра ва № 2а-2474/10/1170

Кіровоградський окруж ний адміністративний суд

у складі: головуючого - суд ді Кармазиної Т.М.

при секретарі - Сири ці І.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі су ду в м.Кіровограді справу за адміністративни м позовом прокурора Вільшанс ького району Кіровоградсько ї області, в інтересах держав и в особі управління Пенсійн ого фонду України у Вільшанс ькому районі Кіровоградсько ї області до Вільшанської ст руктурної автоколони відкри того акціонерного товариств а „АТП - 13539” про стягнення заб оргованості по страхових вне сках на загальнообов'язкове державне пенсійне страхуван ня,-

ВСТАНОВИВ:

Прокурор звернувся д о суду з адміністративним по зовом, в інтересах держави в особі управління Пен сійного фонду України у Віль шанському районі Кіровоград ської області, в якому просит ь стягнути з Вільшанської ст руктурної автоколони відкри того акціонерного товариств а „АТП - 13539” заборгованість п о страховим внескам на загал ьнообов'язкове державне пенс ійне страхування в сумі 27249 грн . 34 коп..

Прокурором, через канцеля рію суду, подано клопотання п ро відкликання позовної заяв и для доопрацювання та залиш ення її без розгляду в порядк у п.5 ч.1 ст.155 КАС України.

Відповідно до п.5 ч.1 ст.155 КАС У країни суд своєю ухвалою зал ишає позовну заяву без розгл яду, якщо надійшло клопотанн я позивача про відкликання п озовної заяви.

Зважаючи на викладене, адмі ністративний позов підлягає залишенню без розгляду.

Керуючись п.5 ч.1 ст. 155 КАС Укра їни суд, -

УХВАЛИВ:

Адміністративний позов прокурора Вільшанського рай ону Кіровоградської області , в інтересах держави в особі у правління Пенсійного фонду У країни у Вільшанському район і Кіровоградської області до Вільшанської структурної ав токолони відкритого акціоне рного товариства „АТП - 13539” п ро стягнення заборгованості по страхових внесках на зага льнообов'язкове державне пен сійне страхування - залишит и без розгляду.

Позивачу роз' яснюється, щ о відповідно до ч.3 ст.155 КАС Укр аїни особа, позовна заява яко ї залишена без розгляду, післ я усунення підстав, з яких зая ва була залишена без розгляд у, має право звернутися до адм іністративного суду в загаль ному порядку.

Копію ухвали невідкладно н адіслати сторонам у справі.

Ухвала суду набирає законн ої сили після закінчення стр оку апеляційного оскарження , а у разі її апеляційного оска рження - з моменту проголошен ня судового рішення суду апе ляційної інстанції.

Ухвала суду може бути оскар жена до Дніпропетровського а пеляційного адміністративн ого суду через Кіровоградськ ий окружний адміністративни й суд шляхом подання в 5-денни й строк з дня її проголошення , апеляційної скарги, копія як ої одночасно надсилається ос обою, яка її подає, до суду апе ляційної інстанції.

Суддя Кіровоградського о кружного

адміністративного суду Т.М. Кармазина

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення20.09.2010
Оприлюднено12.10.2010
Номер документу11570453
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-2474/10/1170

Ухвала від 21.07.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Т.М. Кармазина

Ухвала від 29.06.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Т.М. Кармазина

Ухвала від 20.09.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Т.М. Кармазина

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні