Ухвала
від 29.06.2010 по справі 2а-2474/10/1170
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

У Х В А Л А

29 червня 2010 року Справа № 2а-2474/10/1170

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Кармазина Т.М., розглянувши матеріали адміністративного позову прокурора Вільшанського району Кіровоградської області, в інтересах держави в особі управління Пенсійного фонду України у Вільшанському районі Кіровоградської області до Вільшанської автоколони Голованівського АТП - 13539 про стягнення заборгованості по страхових внесках на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування,-

ВСТАНОВИВ:

Прокурор звернувся до суду з адміністративним позовом, в інтересах держави в особі управління Пенсійного фонду України у Вільшанському районі Кіровоградської області, в якому просить стягнути з Вільшанської автоколони Голованівського АТП - 13539 заборгованість по страховим внескам на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування в сумі 27249 грн. 34 коп..

Відповідно до п.3 ч.1 ст.106 КАС України в адміністративному позові зазначаються ім'я (найменування) відповідача, посада та місце служби посадової чи службової особи, поштова адреса відповідача, а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти, якщо такі відомі.

З адміністративного позову вбачається, що відповідачем у справі заявлено Вільшанську автоколону Голованівського АТП - 13539 (ідентифікаційний код: 24718624).

При цьому, прокурором до позовної заяви приєднано довідку про включення структурного підрозділу Вільшанської автоколони відкритого акціонерного товариства „АТП 13539В» (ідентифікаційний код: 24718624) до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

Враховуючи викладене, позивачу слід визначити найменування відповідача по справі, до якого пред'являються позовні вимоги у відповідності до відомостей, що містяться в ЄДРПОУ.

Відповідно до ч.3 ст.106 КАС України до позовної заяви додаються її копії та копії всіх документів, що приєднуються до неї, відповідно до кількості відповідачів.

Однак, прокурором не приєднано до адміністративного позову ні копії позовної заяви, ні копій всіх документів, що приєднуються до неї для відповідача.

Відповідно до ч.1 ст.108 КАС України позовна заява подана без додержання вимог, встановлених ст.106 КАС України, підлягає залишенню без руху до виправлення недоліків.

За таких обставин, адміністративний позов підлягає залишенню без руху до виправлення недоліків.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.108, 160, 165 КАС України, суддя,

УХВАЛИВ:

Адміністративний позов прокурора Вільшанського району Кіровоградської області, в інтересах держави в особі управління Пенсійного фонду України у Вільшанському районі Кіровоградської області до Вільшанської автоколони Голованівського АТП - 13539 про стягнення заборгованості по страхових внесках на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування -залишити без руху.

Позивачу надати строк до 20 липня 2010 року для усунення зазначених недоліків, шляхом подання до суду адміністративного позову із зазначенням найменування відповідача по справі у відповідності до відомостей, що містяться в ЄДРПОУ, а також копії позовної заяви та копій всіх документів, що приєднуються до неї, відповідно до кількості відповідачів.

Роз'яснити позивачу, що в разі невиконання зазначених вимог позовна заява буде вважатися неподаною та повернута позивачу.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання заяви про апеляційне оскарження, якщо таку заяву не було подано. Якщо було подано заяву про апеляційне оскарження, але апеляційна скарга не була подана у строк, ухвала набирає законної сили після закінчення цього строку. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Кіровоградський окружний адміністративний суд шляхом подання заяви про апеляційне оскарження в 5-денний строк з дня постановлення ухвали, а особою, без виклику якої було постановлено ухвалу -в той же строк з дня отримання нею копії ухвали і подання після цього протягом 10 днів апеляційної скарги.

Апеляційна скарга може бути подана без попереднього подання заяви про апеляційне оскарження, у разі її подання протягом п'яти днів з дня отримання ухвали.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення29.06.2010
Оприлюднено28.07.2015
Номер документу47200047
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості по страхових внесках на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування

Судовий реєстр по справі —2а-2474/10/1170

Ухвала від 21.07.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Т.М. Кармазина

Ухвала від 29.06.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Т.М. Кармазина

Ухвала від 20.09.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Т.М. Кармазина

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні