Ухвала
від 18.12.2023 по справі 139/742/23
ВІННИЦЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 139/742/23

Провадження № 22-ц/801/2530/2023

Категорія:

Головуючий у суді 1-ї інстанції Коломійцева В. І.

Доповідач:Сопрун В. В.

УХВАЛА

18 грудня 2023 рокуСправа № 139/742/23м. Вінниця

Вінницький апеляційний суд в складі:

головуючого Сопруна В.В.,

суддів Матківської М.В., Стадника І.М.,

розглянувши клопотання представника ТОВ «Мурованокуриловецький завод мінеральної води «Регіна» - адвоката Лошадкіної Валерії Олександрівни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, при розгляді справи за матеріалами скарги ОСОБА_1 на рішення та бездіяльність головного державного виконавця Мурованокуриловецького відділу державної виконавчої служби у Могилів-Подільському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління міністерства юстиції (м.Хмельницький) Каландея Радислава Борисовича, боржник: Приватне акціонерне товариство «Мурованокуриловецький завод мінеральних вод «Регіна», за апеляційною скаргою представника ОСОБА_1 - адвоката Василевич Діани Сергіївни на ухвалу Мурованокуриловецького районного суду Вінницької області від 09 листопада 2023 року,

в с т а н о в и в :

В провадженні апеляційного суду перебуває зазначена цивільна справа.

Справу за вказаною апеляційною скаргою призначено до розгляду на 20 грудня 2023 року на 11:00 год, про що повідомлено учасників справи.

До Вінницького апеляційного суду, надійшло клопотання від представника ТОВ «Мурованокуриловецький завод мінеральної води «Регіна» - адвоката Лошадкіної Валерії Олександрівни, про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Частиною 7 статті 11 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» встановлено, що учасникам судового процесу на підставі судового рішення забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому законом. Обов`язок забезпечити проведення відеоконференції покладається на суд, який отримав судове рішення про проведення відеоконференції, незалежно від спеціалізації та інстанції суду, який прийняв таке рішення.

Відповідно до положень частини першої - третьої статті 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Пунктами 46, 49, 50 Положення передбачено, що ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції учасник справи повинен попередньо зареєструватися в Електронному кабінеті. Учасник справи також повинен перевірити наявні у нього власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам, визначеним Інструкцією користувача підсистеми відеоконференцзв`язку, для роботи із системою відеоконференцзв`язку.

Суд ухвалює рішення про можливість проведення засідання в режимі відеоконференції за умови наявності в суді відповідної технічної можливості (наявність обладнання та можливість його використання у визначені день і час).

З огляду на викладене та з метою забезпечення оперативності судового провадження, апеляційний суд вважає за можливе провести судове засідання, призначене на 20 грудня 2023 року об 11:00 год у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису, за участю адвоката Лошадкіної В.О.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, суд,

у х в а л и в:

Клопотання представника ТОВ «Мурованокуриловецький завод мінеральної води «Регіна» - адвоката Лошадкіної Валерії Олександрівни - задовольнити.

Провести судове засідання, призначене на 20 грудня 2023 року о 11:00 год в режимі відеоконференції за допомогою підсистеми відеоконференцзв`язку Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи за участю адвоката Лошадкіної Валерії Олександрівни (електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1 ).

Роз`яснити заявнику, що ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Головуючий Сопрун В.В.

Судді Матківська М.В.

Стадник І.М.

Дата ухвалення рішення18.12.2023
Оприлюднено20.12.2023
Номер документу115707972
СудочинствоЦивільне
Сутьучасть у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, при розгляді справи за матеріалами скарги ОСОБА_1 на рішення та бездіяльність головного державного виконавця Мурованокуриловецького відділу державної виконавчої служби у Могилів-Подільському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління міністерства юстиції (м.Хмельницький) Каландея Радислава Борисовича, боржник: Приватне акціонерне товариство «Мурованокуриловецький завод мінеральних вод «Регіна», за апеляційною скаргою представника ОСОБА_1 - адвоката Василевич Діани Сергіївни на ухвалу Мурованокуриловецького районного суду Вінницької області від 09 листопада 2023 року

Судовий реєстр по справі —139/742/23

Постанова від 10.01.2024

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сопрун В. В.

Постанова від 10.01.2024

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сопрун В. В.

Ухвала від 26.12.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сопрун В. В.

Ухвала від 18.12.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сопрун В. В.

Ухвала від 18.12.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сопрун В. В.

Ухвала від 13.12.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сопрун В. В.

Ухвала від 04.12.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сопрун В. В.

Ухвала від 09.11.2023

Цивільне

Мурованокуриловецький районний суд Вінницької області

Коломійцева В. І.

Ухвала від 09.11.2023

Цивільне

Мурованокуриловецький районний суд Вінницької області

Коломійцева В. І.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Мурованокуриловецький районний суд Вінницької області

Коломійцева В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні