Ухвала
від 19.12.2023 по справі 642/6456/23
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 642/6456/23

Провадження № 2/638/6483/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про відкриття провадження та витребування доказів

19 грудня 2023 року м. Харків

СуддяДзержинського районного суду м. ХарковаАркатова К.В., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів»</a>, треті особи: приватний виконавець виконавчого округу Харківської області Амельченко Віталій Петрович, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернулась до суду з позовом, в якому просить визнати виконавчий напис, вчинений 05 квітня 2021 року приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Остапенком Євгеном Михайловичем та зареєстрований в реєстрі за № 17127 таким, що не підлягає виконанню. Стягнути з відповідача на його користь судові витрати в повному обсязі.

Позовна заява подана з дотриманням правил предметної, суб`єктної, інстанційної підсудності. Подана позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 175-177 ЦПК України.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, її повернення чи передачі за підсудністю, відмови у відкритті провадження при відкритті провадження судом не встановлено.

Вирішуючи питання про відкриття провадження у справі судом враховано положеннястатті 19 ЦПК України, вимогистатті 274 ЦПК України, суддя приходить до висновку про розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження, з повідомленням сторін.

Крім того, разом з позовною заявою позивач заявила клопотання про витребування у приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Остапенка Євгена Михайловича матеріали нотаріальної справи, зокрема документи, на підставі яких вчинено виконавчий напис №17127 від 05 квітня 2021 року про стягнення з ОСОБА_1 на користь ТОВ «ФК «ЄАПБ» заборгованості, про витребування у ТОВ «ФК «ЄАПБ» розрахунків нарахованої заборгованості, та про витребувати у приватного виконавця виконавчого округу Харківської області Амельченка Віталія Петровича матеріалів виконавчого провадження.

Суд, розглянувши заявлене клопотання доходить висновку, що задля повного, всебічного та неупередженого розгляду справи, клопотання представника позивача про витребування доказів є таким, що підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.175-177,277-279 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до розгляду позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів»</a>, треті особи: приватний виконавець виконавчого округу Харківської області Амельченко Віталій Петрович, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Здійснювати розгляд справи за правиламиспрощеного позовного провадження, з повідомленням (викликом) сторін.

Призначити судове засідання на27 грудня 2023 року о 08:30 год.у приміщенні Дзержинського районного суду м. Харкова за адресою: м. Харків, пр-т. Перемоги 52-В, зал № 7 (каб. № 223).

Клопотання позивача про витребування доказів задовольнити.

Витребувати у приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Остапенка Євгена Михайловича (вул. Мала Житомирська, буд. 6/5, м. Київ, 01001) належним чином засвідчену копію виконавчого напису № 17127, вчиненого 05 квітня 2021 року, та всіх документів, на підставі яких вчинено цей виконавчий напис.

Витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів»</a> (код ЄДРПОУ 43738145, адреса: 01032, м. Київ, вул. Симона Петлюри, буд. 30), розгорнутий розрахунок нарахованої заборгованості, з поясненням у доступній формі для споживача фінансових послуг, за весь період проведеного нарахування заборгованості та виписку по рахунку боржника ОСОБА_1 (РНОКПП: НОМЕР_1 ).

Витребувати у приватного виконавця виконавчого округу Харківської області Амельченка Віталія Петровича (м. Харків, Харківська обл., вулиця: Захисників України майдан, 7/8 (1-й поверх) належним чином засвідчені копії письмових документів: заяви стягувана про примусове виконання виконавчого напису приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Остапенка Євгена Михайловича № 17127, вчиненого 05 квітня 2021 року; виконавчого напису приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Остапенка Євгена Михайловича № 17127, вчиненого 05 квітня 2021 року.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи разом з копією позовної заяви з копіями доданих до неї документіввідповідачу та третім особам.

Визначити відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогамст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8ст. 178 ЦПК України).

Відповідно до ч. 1ст. 193 ЦПК Україниу строк для подання відзиву відповідачі мають право пред`явити зустрічний позов.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам частини третьоїп`ятоїст.178 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, яке має відповідати вимогам частини третьоїп`ятоїст.178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити третій особі строк для надання пояснень, які мають відповідати вимогамст. 181 ЦПК України - п`ятнадцятьднів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. Копія пояснень та доданих до них документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) пояснень до суду.

Учасник справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://ki.hr.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення19.12.2023
Оприлюднено22.12.2023
Номер документу115781931
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —642/6456/23

Рішення від 23.04.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Аркатова К. В.

Ухвала від 23.04.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Аркатова К. В.

Ухвала від 19.12.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Аркатова К. В.

Ухвала від 19.12.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Аркатова К. В.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Харкова

Вікторов В. В.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Харкова

Вікторов В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні