Ухвала
від 21.12.2023 по справі 750/11540/23
НОВОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІГОВА

Справа№750/11540/23

Провадження №2/751/1504/23

УХВАЛА

21 грудня 2023 року місто Чернігів

Новозаводський районний суд міста Чернігова

у складі: головуючого-судді Овсієнко Ю. К.

за участю секретаря Бєлоусова Т.С.,

розглянувши клопотання представника відповідача ОСОБА_1 - адвоката Награбовського Олександра Вікторовича, про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у справі за позовом Моторного(транспортного) страхового бюро України до ОСОБА_1 , третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю «Олександрівська фармацевтична компанія», про відшкодування майнової шкоди, завданої внаслідок ДТП, -

встановив:

В провадженні Новозаводського районного суду м. Чернігова знаходиться цивільна справа за позовом Моторного(транспортного) страхового бюро України до ОСОБА_1 , третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю «Олександрівська фармацевтична компанія», про відшкодування майнової шкоди, завданої внаслідок ДТП.

Справу призначено до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 09 січня 2024 року на 09 годину 00 хвилин в приміщенні Новозаводського районного суду м. Чернігова.

На адресу суду від представника відповідача надійшло клопотання про проведення судових засідань за його участю у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

У відповідності до ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Відповідно до ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

Частиною 3 ст. 212 ЦПК України зазначено про можливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Враховуючи вищевикладене, зважаючи на технічну можливість проведення судового засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, суд доходить висновку, що клопотання представника заявника підлягає задоволенню, забезпечивши проведення підготовчого судового засідання у режимі відеоконференції.

Керуючись ст.ст. 212, 260 ЦПК України -

Ухвалив:

Судове засідання у справі №750/11540/23 за позовом Моторного (транспортного) страхового бюро України до ОСОБА_1 , третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю «Олександрівська фармацевтична компанія», про відшкодування майнової шкоди, завданої внаслідок ДТП, призначене на 09 січня 2024 року на 09 год. 00 хв., та усі інші судові засідання, що відбудуться пізніше, за участю представника відповідача ОСОБА_2 провести в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням програмного забезпечення ЄСІТС «Електронний суд», затвердженого Державною судовою адміністрацією України.

Забезпечити участь представника відповідача ОСОБА_2 у судовому засіданні, яке призначене на 09 січня 2024 року на 09 год. 00 хв., та в усіх інших судових засіданнях, що відбудуться пізніше, у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів з використанням програмного забезпечення відеозв`язку в підсистемі ЄСІТС «Електронний суд».

Роз`яснити представнику відповідача, що ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції необхідно: використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення; попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в Системі на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою www.court.gov.ua та перевірити наявні у нього власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам; зайти та авторизуватися в Системі за 10 хвилин до часу судового засідання; активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камера) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою Системи; очікувати запрошення секретаря судового засідання до участі у розгляді справи.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ю.К. Овсієнко

Дата ухвалення рішення21.12.2023
Оприлюднено25.12.2023
Номер документу115816477
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування майнової шкоди, завданої внаслідок ДТП

Судовий реєстр по справі —750/11540/23

Рішення від 20.02.2024

Цивільне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 21.12.2023

Цивільне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 06.12.2023

Цивільне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 18.08.2023

Цивільне

Деснянський районний суд м.Чернігова

Супрун О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні