Ухвала
від 22.12.2023 по справі 308/17638/23
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 308/17638/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

22 грудня 2023 року м. Ужгород

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області у складі:

головуючого судді - Хамник М.М.,

за участю секретаря судових засідань Молдован Д.С.,

представника позивача Лесько А.О.,

розглянувши у підготовчому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Ужгородської міської ради Закарпатської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: ОСОБА_2 , приватний нотаріус Ужгородського міського нотаріального округу Єгер Наталія Дмитрівна, комунальне некомерційне підприємство «Ужгородська міська дитяча клінічна лікарня» Ужгородської міської ради про визнання прав і обов`язків забудовника в порядку спадкування за законом,-

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області знаходиться вказана цивільна справа.

16.10.2023 року судом відкрито провадження по справі, призначено здійснювати її розгляд за правилами загального позовного провадження.

16.11.2023 року третьою особою, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - Комунальним некомерційним підприємством «Ужгородська міська дитяча клінічна лікарня» Ужгородської міської ради подано відзив на позовну заяву про визнання прав і обов`язків забудовника в порядку спадкування за законом.

27.11.2023 року представником позивачки ОСОБА_1 адвокатом Лесько А.О. подано відповідь на відзив третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - Комунального некомерційного підприємства «Ужгородська міська дитяча клінічна лікарня» Ужгородської міської ради.

07.12.2023 року представником відповідача Ужгородської міської ради Гончарук А.Р. подано до суду відзив на позовну заяву.

У підготовчому засіданні представник позивачки адвокат Лесько А.О. просила призначити справу до судового розгляду.

Представник відповідача Ужгородської міської ради Гончарук А.Р. в підготовче судове засідання не з`явилася, однак подала заяву про розгляд підготовчого судового засідання у їх відсутності, не заперечує проти призначення справи до судового розгляду.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору ОСОБА_2 у підготовче судове засідання не з`явилася, однак в матеріалах справи наявна заява останньої про розгляд справи без її участі, проти задоволення позову не заперечує.

Третя особа - приватний нотаріус Ужгородського міського нотаріального округу Єгер Н.Д. у підготовче судове засідання не з`явилася, одна в матеріалах справи наявні заяви останньої про розгляд справи без її участі.

Третя особа представник комунального некомерційного підприємства «Ужгородська міська дитяча клінічна лікарня» Ужгородської міської ради в підготовче судове засідання не з`явився, будучи належним чином повідомленим про розгляд справи.

У ході підготовчого провадження судом були вирішені питання та вчинені, передбачені ст.197ЦПК України, процесуальні дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті. Обставин, які б перешкоджали призначенню справи до судового розгляду по суті, судом не встановлено.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає.

Згідно з п.15 ч.2 ст.197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189, 196-198, 200, 352-355 ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Ужгородської міської ради Закарпатської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: ОСОБА_2 , приватний нотаріус Ужгородського міського нотаріального округу Єгер Наталія Дмитрівна, комунальне некомерційне підприємство «Ужгородська міська дитяча клінічна лікарня» Ужгородської міської ради про визнання прав і обов`язків забудовника в порядку спадкування за законом.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 10 год. 00 хв. 31 січня 2024року в приміщенні Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області (м. Ужгород, вул.Загорська, 53).

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання і оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя Ужгородського

міськрайонного суду

Закарпатської області М.М.Хамник

Дата ухвалення рішення22.12.2023
Оприлюднено25.12.2023
Номер документу115841533
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання прав і обов`язків забудовника в порядку спадкування за законом

Судовий реєстр по справі —308/17638/23

Ухвала від 26.04.2024

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Фазикош Г. В.

Ухвала від 16.04.2024

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Фазикош Г. В.

Рішення від 14.03.2024

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Хамник М. М.

Рішення від 14.03.2024

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Хамник М. М.

Ухвала від 22.12.2023

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Хамник М. М.

Ухвала від 16.10.2023

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Хамник М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні