Ухвала
від 15.12.2023 по справі 382/1324/23
ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 382/1324/23

Номер провадження 2/373/917/23

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження

15 грудня 2023 року м. Переяслав

Суддя Переяслав-Хмельницькогоміськрайонного судуКиївської областіХасанова В.В.,вивчившипозовну заяву про відшкодування шкоди, завданої внаслідок ДТП

позивач: Комунальне некомерційне підприємство Київської обласної ради «Київський обласний центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф», місцезнаходження: вул. Воздвиженська, 7, смт Крисятичі, Київська область, 07053, адреса для листування: вул,Багговутівська, 1, м.Київ, 04107,

відповідач: ОСОБА_1 , зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 ,

ВСТАНОВИВ:

11.12.2023 до суду дана справа надійшла з Яготинського районного суду Київської області за підсудністю.

Представник позивача ОСОБА_2 звернувся до суду з позовом та просить стягнути з відповідача ОСОБА_1 на користь КНП КОР «Київський обласнийцентр екстренноїмедичної допомогита медициникатастроф»заборгованість у розмірі 471500,00 грн в якості відшкодування шкоди, завданої внаслідок ДТП.

Також просить стягнути з ОСОБА_1 на свою користь понесені судові витрати в розмірі 7072,50 грн.

Позовна заява відповідає вимогамст.ст.175-177 ЦПК України. Цивільна справа, підсудна Переяслав-Хмельницькому міськрайонному суду Київської області.

Відповідно до ч.1ст.187ЦПКУкраїни підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення заяви або відмови у відкритті провадження у цивільній справі не вбачається, тому вважаю за можливе відкрити провадження у справі.

Позовна заява підлягає розгляду в порядку загального позовного провадження.

Керуючись ст. ст.187, 189, 196, 258-261 Цивільного процесуального кодексу України, -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовною заявою Комунального некомерційного підприємства Київської обласної ради «Київський обласний центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф» до ОСОБА_1 про відшкодування шкоди, завданої внаслідок ДТП.

Справу призначити до розгляду за загальними правилами позовного провадження в підготовче засідання на 31.01.2024 о 10:00 год.

Засідання відбудеться в приміщенні Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області в залі суду за адресою: вул. Б. Хмельницького, 65, м. Переяслав, Київська область.

Копію цієї ухвали надіслати позивачу.

Копію цієї ухвали разом із копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати відповідачу.

Відповідач або його представник має право:

- протягом 15 днів з дня вручення копії ухвали про відкриття провадження у справі надати (надіслати) суду відзив на позовну заяву, у порядку, передбаченому ст.191ЦПК України, по суті заявлених вимог та докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення, якщо такі докази не надані позивачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи;

- протягом 5 днів з дня отримання ним відповіді позивача на відзив, надати (надіслати) суду заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення, та докази направлення позивачу заперечень з доданими до нього документами на його адресу.

Позивач або його представник має право протягом 5 днів з дня отримання відзиву на позовну заяву надати (надіслати) суду відповідь на відзив з викладеними в ньому своїми поясненнями, міркуваннями і аргументами щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотиви їх визнання або відхилення, відповідно до ст.ст.179,199ЦПК України, та докази направлення відповідачу відповіді на відзив з доданими до нього документами на його адресу.

До суду мають бути подані документи, що підтверджуються надіслання (надання) вищезазначених письмових заяв учасників справи і доданих до них доказів іншим учасникам справи.

До закінчення підготовчого засідання по справі особи, які беруть участь у справі, для підтвердження своїх вимог або заперечень зобов`язані подати усі наявні у них докази, заяви та клопотання.

Викликати у судове засідання осіб, які беруть участь у справі.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається - http://ph.ko.court.gov.ua/sud1019/gromadyanam/csz/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ В.В.Хасанова

Дата ухвалення рішення15.12.2023
Оприлюднено27.12.2023
Номер документу115897130
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про відшкодування матеріальної шкоди, заподіяної працівниками державним підприємству, установі, організації

Судовий реєстр по справі —382/1324/23

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області

Хасанова В. В.

Ухвала від 15.12.2023

Цивільне

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області

Хасанова В. В.

Ухвала від 14.11.2023

Цивільне

Яготинський районний суд Київської області

Кисіль О. А.

Ухвала від 13.11.2023

Цивільне

Яготинський районний суд Київської області

Кисіль О. А.

Ухвала від 21.08.2023

Цивільне

Яготинський районний суд Київської області

Кисіль О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні