Ухвала
від 26.12.2023 по справі 701/1156/23
МАНЬКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №701/1156/23

Провадження №2/701/431/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

26 грудня 2023 року Маньківський районний суд, Черкаської області

в складі: головуючого - судді - Костенка А. І.

за участю секретаря - Брітан О. О.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в смт. Маньківка справу за позовом Виконавчого комітетуМаньківської селищноїради в інтересах малолітнього: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 та третьої особи: Служба усправах дітейМаньківської селищноїради про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на дитину,

В С Т А Н О В И В :

Представник позивача звернувся в суд з позовом до відповідача та третьої особи про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на дитину.

Положеннями ч. 1 ст. 196 ЦПК України визначено, що для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Представник позивача в підготовчому засіданні підтримав позовні вимоги та не заперечував проти призначення справи до судового розгляду.

Відповідач ОСОБА_2 , в підготовче засідання не з`явився, але надав суду заяву, згідно якої позовні вимоги визнає в повному обсязі та просить розгляд справи проводити у його відсутності.

Відповідач ОСОБА_3 , в підготовче засіданні не з`явилася про час та місце розгляду справи повідомлена належним чином (шляхом розміщення оголошення на офіційному веб-порталі Судової влади України), причини неявки визнані поважними невідомі, заяв та клопотань про розгляд справи у її відсутності чи відкладення розгляду справи не надходило.

Представник третьої особи: служби у справах дітей Маньківської селищної ради в підготовчому засіданні позовні вимоги підтримала та не заперечувала проти призначення справи до судового розгляду.

Під час проведення підготовчого засідання судом визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрані відповідні докази, визначено порядок розгляду справи, а також вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті. Заяв про бажання укласти мирову угоду, або звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді від сторін не надходило, також як і не надходило зустрічного позову, уточнення позовних вимог, інших заяв та клопотань.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 8-14 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у даній справі не встановлено.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому судовому засідання суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декілька судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті. Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вище викладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі №701/1156/23 за позовом Виконавчого комітетуМаньківської селищноїради в інтересах малолітнього: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 та третьої особи: Служба усправах дітейМаньківської селищноїради про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на дитину, та призначитисправу досудового розглядупо сутіу залісудових засіданьв приміщенніМаньківського районногосуду Черкаськоїобласті на 12січня 2024року на09год.30хв. Про дату час і місце судового засідання повідомити сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А. І. Костенко

Дата ухвалення рішення26.12.2023
Оприлюднено27.12.2023
Номер документу115917890
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на дитину

Судовий реєстр по справі —701/1156/23

Рішення від 25.01.2024

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

Ухвала від 26.12.2023

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

Ухвала від 17.11.2023

Цивільне

Маньківський районний суд Черкаської області

Костенко А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні