Ухвала
від 25.12.2023 по справі 159/7030/23
КОВЕЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 159/7030/23

Провадження № 2-н/159/1382/23

КОВЕЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

25 грудня 2023 року м. Ковель

Суддя Ковельського міськрайонного суду Волинської області Грідяєва М.В., розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «КД-1 Верес» про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за послуги з управління багатоквартирним будинком відносно ОСОБА_1 ,

В С Т А Н О В И В :

Товариства з обмеженою відповідальністю «КД-1 Верес» звернулося до суду з заявою про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за послуги з управління багатоквартирним будинком відносно ОСОБА_1 .

Відповідно до ст.162 ЦПК України, заява про видачу судового наказу подається до суду першої інстанції за загальними правилами підсудності, встановленими цим кодексом.

Згідно відповідівідділу облікута моніторингуінформації прореєстрацію місцяпроживання УДМСУкраїни уВолинській областівід 21.12.2023року завідомостями підрозділуУДМС Україниу Волинськійобласті зареєстрованемісце проживанняборжника ОСОБА_1 : АДРЕСА_1 .

Відповідно до ч.8 ст.165 ЦПК України, якщо за результатами розгляду отриманих судом відомостей про місцезнаходження боржника - юридичної особи або фізичної особи - підприємця буде встановлено, що заява про видачу судового наказу не підсудна цьому суду, суд не пізніше десяти днів з дня надходження заяви постановляє ухвалу про передачу заяви про видачу судового наказу разом з доданими до неї документами за підсудністю.

Враховуючи, що місце проживання боржника зареєстровано у м. Камінь-Каширський, Камінь-Каширського району Волинської області, заява не підлягає розгляду в Ковельському міськрайонному суді Волинської області та підлягає передачі для розгляду до Камінь-Каширського районного суду Волинської області.

Керуючись ст. ст.27, 31, 162, 165, 260, 354 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Заяву Товаристваз обмеженоювідповідальністю «КД-1Верес» про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за послуги з управління багатоквартирним будинком відносно ОСОБА_1 передати на розгляд до Камінь-Каширського районного суду Волинської області.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Волинського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня проголошення ухвали.

СуддяМ. В. Грідяєва

СудКовельський міськрайонний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення25.12.2023
Оприлюднено28.12.2023
Номер документу115926220
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи наказного провадження Справи щодо стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг, телекомунікаційних послуг, послуг телебачення та радіомовлення з урахуванням індексу інфляції та трьох відсотків річних, нарахованих заявником на суму заборгованості

Судовий реєстр по справі —159/7030/23

Ухвала від 19.01.2024

Цивільне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Антонюк О. В.

Ухвала від 25.12.2023

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Грідяєва М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні