Ухвала
від 26.12.2023 по справі 939/3253/23
БОРОДЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 939/3253/23

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

26 грудня 2023 рокусмт Бородянка

Суддя Бородянського районного суду Київської області Міланіч А. М., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Клавдієво-Тарасівської селищної ради Бучанського району Київської області про визнання в порядку спадкування права власності на садовий будинок,

ВСТАНОВИВ:

Позивачі звернулися до суду з вказаним позовом та просили визнати за ними (позивачами) в порядку спадкування за законом після смерті ОСОБА_3 право власності на садовий будинок, що знаходиться по АДРЕСА_1 по 1/2 частині за кожним.

Позовна заява відповідає вимогам ст.175, 177 ЦПК України.

Керуючись ст.187 ЦПК України

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження по справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Клавдієво-Тарасівської селищної ради Бучанського району Київської області про визнання в порядку спадкування права власності на садовий будинок.

Провести розгляд справи в порядку загального позовного провадження.

Призначити справу до розгляду в підготовчому засіданні в приміщенні Бородянського районного суду Київської області на 25 січня 2024 року на 14 годину 00 хвилин.

В судове засідання викликати учасників справи.

Позивачу необхідно мати при собі наявні оригінали документів, копії яких додані до позовної заяви як додатки.

Роз`яснити, що відповідач протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі має право подати до суду відзив на позов, а третя особа, в цей самий строк пояснення щодо позову або відзиву (у разі отримання такого відзиву від відповідачів по справі).

Копії відзиву, пояснення третьої особи щодо позову або відзиву, та доданих до них документів, повинні бути надіслані (надані) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву, пояснення, до суду.

Разом зподанням відзиву,пояснення щодопозову абовідзиву,до судудо нихдодаються: докази,що підтверджуютьобставини,на якихґрунтуються запереченнявідповідача,третьої особи,якщо такідокази ненадані позивачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву, пояснення щодо позову або відзиву, і доданих до них доказів іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, на сторінці за веб-адресою:

court.gov.ua/fair/sud1006

СуддяА. Міланіч

Дата ухвалення рішення26.12.2023
Оприлюднено28.12.2023
Номер документу115928974
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання в порядку спадкування права власності на садовий будинок

Судовий реєстр по справі —939/3253/23

Ухвала від 14.05.2024

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Міланіч А. М.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Міланіч А. М.

Ухвала від 26.12.2023

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Міланіч А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні