Ухвала
від 21.12.2023 по справі 924/1109/23
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, майдан Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71-81-98


У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі про банкрутство

м. Хмельницький

"21" грудня 2023 р. Справа № 924/1109/23

Господарський суд Хмельницької області у складі:

суддя Крамар С.І., розглянувши матеріали справи

за заявою Головного управління ДПС у Хмельницькій області, м. Хмельницький

до Товариства з обмеженою відповідальністю "ТСЦ ПОДІЛЛЯ", с. Розсоша Хмельницького району Хмельницької області

про відкриття провадження у справі про банкрутство

Представники сторін:

від заявника (кредитора): Кернична О.Ф. - згідно із Витягом ЄДРЮОФОПГФ;

від боржника: не з`явились.

В судовому засіданні оголошено вступну та резолютивну частини ухвали.

Процесуальні дії по справі, стислий виклад позицій сторін.

18.10.2023 до Господарського суду Хмельницької області надійшла заява Головного управління ДПС у Хмельницькій області, м. Хмельницький до Товариства з обмеженою відповідальністю "ТСЦ ПОДІЛЛЯ", с. Розсоша Хмельницького району Хмельницької області про відкриття провадження у справі про банкрутство.

Ухвалою суду від 13.11.2023 прийнято заяву Головного управління ДПС у Хмельницькій області, м. Хмельницький до Товариства з обмеженою відповідальністю "ТСЦ ПОДІЛЛЯ", с. Розсоша Хмельницького району Хмельницької області про відкриття провадження у справі про банкрутство до розгляду та призначено підготовче засідання по справі.

Повноважний представник заявника (кредитора) у судовому засіданні просить суд задовольнити подану ними заяву, визнати грошові вимоги Головного управління ДПС у Хмельницькій області та відкрити провадження у справі про банкрутство боржника. Зазначає, що грошові вимоги та неплатоспроможність боржника підтверджується поданими документами. Вказує, що ГУ ДПС у Хмельницькій області було вжито всіх можливих заходів до отримання заборгованості ТОВ „ТСЦ ПОДІЛЛЯ" за процедурою, визначеною Податковим кодексом України. Однак, боржник не здатен здійснити погашення вимог заявника в повному обсязі, що зумовлює нарощення заборгованості до бюджету.

Боржник в судове засідання не з`явився, повноваженого представника не направив, витребуваних документів не подав, про причини неявки та неподання доказів суд не повідомив. Про дату, час та місце розгляду справи був належним чином повідомлений. Ухвали суду по даній справі надсилались на адресу останнього, вказану в ЄДРЮО, ФОП та ГФ, що підтверджується поштовими повідомленнями.

Пунктом 4 ч. 6 ст. 242 ГПК України встановлено, що днем вручення судового рішення є день проставлення у поштовому повідомленні відмітки про відмову отримати копію судового рішення чи відмітки про відсутність особи за адресою місцезнаходження, місця проживання чи перебування особи, повідомленою цією особою суду.

Частиною 2 статті 17 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" визначено, що в Єдиному державному реєстрі містяться відомості щодо юридичної особи, зокрема, про місцезнаходження останньої.

Кожна сторона несе ризик настання наслідків, пов`язаних з вчиненням чи невчиненням нею процесуальних дій (частина 3 статті 13 Господарського процесуального кодексу України).

Судом враховується, що згідно статей 42, 46 Господарського процесуального кодексу України участь сторони у судовому засіданні є її правом. При цьому, норми вказаної статті зобов`язують сторони добросовісно користуватись належними їм процесуальними правами.

Судом враховано, що розумним, зокрема, вважається строк, що є об`єктивно необхідним для виконання процесуальних дій, прийняття процесуальних рішень та розгляду і вирішення справи з метою забезпечення своєчасного (без невиправданих зволікань) судового захисту. З урахуванням практики Європейського суду з прав людини критеріями розумних строків у цивільних справах є: правова та фактична складність справи; поведінка заявника, а також інших осіб, які беруть участь у справі, інших учасників процесу; поведінка органів державної влади (насамперед суду); характер процесу та його значення для заявника (справи "Федіна проти України" від 02.09.2010р., "Смірнова проти України" від 08.11.2005р., "Матіка проти Румунії" від 02.11.2006р., "Літоселітіс проти Греції" від 05.02.2004р.).

Одночасно, застосовуючи відповідно до ч.1 ст.3 Господарського процесуального кодексу України, ст.17 Закону України "Про виконання рішень та застосування практики Європейського суду з прав людини" при розгляді справи ч.1 ст.6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, суд зазначає, що право особи на справедливий і публічний розгляд його справи упродовж розумного строку кореспондується з обов`язком добросовісно користуватися наданими законом процесуальними правами, утримуватись від дій, що зумовлюють затягування судового процесу та вживати надані процесуальним законом заходи для скорочення періоду судового провадження (п.35 рішення від 07.07.1989р. Європейського суду з прав людини у справі "Юніон Еліментарія Сандерс проти Іспанії" (Alimentaria Sanders S.A. v. Spain).

З огляду на наведене, зважаючи на належне повідомлення сторін про час та місце розгляду справи, вимоги розумності строку розгляду справи, суд приходить до висновку, що справа може бути розглянута за наявними у ній документами, а неявка сторін не призводить до неможливості її розгляду.

Розглянувши наявні в матеріалах справи документи, заслухавши пояснення представника заявника, дослідивши заяву арбітражного керуючого, господарським судом встановлено та враховується таке.

Товариство з обмеженою відповідальністю "ТСЦ ПОДІЛЛЯ" зареєстровано за адресою: вул. Леніна (Центральна), 4, с. Розсоша, Хмельницький район, Хмельницька область, 31363; код ЄДРПОУ 33363890.

У відповідності до поданої заяви заявника у Товариства з обмеженою відповідальністю "ТСЦ ПОДІЛЛЯ" наявна заборгованість у розмірі 2 533 538,10грн, в тому числі по наступних платежах: податку на прибуток приватних підприємств - 2 209 027,36грн (в т.ч.: 1 151 378,83грн - основний платіж; 1 057 648,53грн - штрафна санкція); податок на додану вартість - 224 120,62грн (в т.ч.: 150 065,07грн - основний платіж; 74 055,55грн - штрафна санкція); податок на доходи фізичних осіб, що сплачуються податковими агентами, із доходів платника податку у вигляді з/п - 100 390,12грн.

Відповідно до ч. 1 ст. 39 Кодексу України з процедур банкрутства (надалі - Кодекс з банкрутства) перевірка обґрунтованості вимог заявника, а також з`ясування наявності підстав для відкриття провадження у справі про банкрутство здійснюються господарським судом у підготовчому засіданні, яке проводиться в порядку, передбаченому цим Кодексом.

Згідно ч. 2 ст. 39 Кодексу України з процедур банкрутства у підготовчому засіданні господарський суд розглядає подані документи, заслуховує пояснення сторін, оцінює обґрунтованість заперечень боржника, вирішує інші питання, пов`язані з розглядом справи.

Відповідно до ч. 3 ст. 39 Кодексу з банкрутства, якщо провадження у справі відкривається за заявою кредитора, господарський суд перевіряє можливість боржника виконати майнові зобов`язання, строк яких настав. Боржник може надати підтвердження спроможності виконати свої зобов`язання та погасити заборгованість.

Як вбачається з матеріалів заяви, заявлені кредитором вимоги підтверджені: постановою Хмельницького окружного адміністративного суду №2-а-6728/10/2270/9 від 12.01.2012; постановою Хмельницького окружного адміністративного суду №2270/902/12від 21.02.2012; постановою Хмельницького окружного адміністративного суду №822/5162/14 від 29.08.2016, податковими повідомленнями - рішеннями.

На виконання постанов виставлялись інкасові доручення в установи банків, на стягнення коштів з рахунків боржника, які повернулись без виконання, в тому числі через відсутність коштів на рахунках, що також підтверджено матеріалами справи.

ГУ ДПС у Хмельницькій області у заяві та у доданих до неї документах зазначив, що боржником у добровільному порядку рішення суду не виконано, суму боргу стягнуто в примусовому порядку не було, жодних погашень заборгованості ТОВ „ТСЦ ПОДІЛЛЯ" не здійснювало та сума боргу перед кредитором становить 2 533 538,10грн.

Згідно ч. 1 ст. 34 Кодексу України з процедур банкрутства заява про відкриття провадження у справі про банкрутство подається кредитором або боржником у письмовій формі та повинна містити: найменування господарського суду, до якого подається заява; найменування боржника, його місцезнаходження, ідентифікаційний код юридичної особи; ім`я або найменування кредитора, його місцезнаходження або місце проживання, ідентифікаційний код юридичної особи або реєстраційний номер облікової картки платника податків, або серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті); виклад обставин, що є підставою для звернення до суду; перелік документів, що додаються до заяви.

Частинами 2, 3 ст. 34 Кодексу України з процедур банкрутства встановлено, що до заяви кредитора про відкриття провадження у справі про банкрутство додаються: докази сплати судового збору, крім випадків, коли згідно із законом судовий збір не підлягає сплаті; довіреність чи інший документ, що засвідчує повноваження представника, якщо заяву підписано представником; докази авансування винагороди арбітражному керуючому трьох розмірів мінімальної заробітної плати за три місяці виконання повноважень; докази надсилання боржнику копії заяви і доданих до неї документів; докази вжиття заходів щодо стягнення (погашення) податкового боргу або іншої заборгованості у встановленому законодавством порядку.

Відповідно до поданої заяви та наданих документів, ГУ ДПС у Хмельницькій області як контролюючий орган здійснював за боржника і на користь держави заходи щодо погашення податкового боргу ТОВ „ТСЦ ПОДІЛЛЯ" стягнення коштів, які перебувають у його власності, а у результаті їх недостатності - шляхом продажу майна боржника, яке перебуває у податковій заставі.

Так, окрім виставлення інкасових доручень в установи банків, заявник звертався до суду з відповідними позовними заявами про надання дозволу на погашення суми боргу за рахунок майна боржника (податкової застави).

Таким чином, судом враховано, що заявником було вжито усіх можливих заходів щодо погашення заборгованості у встановленому законодавством порядку, що підтверджується матеріалами справи, однак вчинені заходи позитивного результату щодо погашення боргу не дали.

В свою чергу, відповідно до аналізу вищевказаних положень законодавства, можна дійти до висновку, що положення Кодексу України з процедур банкрутства не встановлюють обов`язку для ініціюючого кредитора доводити те, що боржник у справі про банкрутство не має можливості виконати майнові зобов`язання, строк яких настав.

Аналогічна правова позиція висловлена Верховним Судом у постанові від 03.06.2020 у справі №905/2030/19.

Таким чином, згідно наданих заявником документів, зокрема, постанов Хмельницького окружного адміністративного суду, інкасових доручень, податкових декларацій, податкових повідомлень-рішень, податкових вимог за ТОВ „ТСЦ ПОДІЛЛЯ" рахується заборгованість перед заявником за невиконаними судовими рішеннями в сумі: 2 533 538,10грн, в тому числі по: податку на прибуток приватних підприємств - 2 209 027,36грн; податку на додану вартість - 224 120,62грн; податку на доходи фізичних осіб, що сплачуються податковими агентами, із доходів платника податку у вигляді з/п - 100 390,12грн.

Боржником доказів сплати боргу в повному обсязі на дату судового засідання не надано.

Відповідно до ч.5 ст.39 Кодексу України з процедур банкрутства за результатами розгляду заяви про відкриття провадження у справі та відзиву боржника господарський суд постановляє ухвалу про відкриття провадження у справі про банкрутство або відмову у відкритті провадження у справі про банкрутство.

Згідно з ч.6 ст.39 Кодексу суд відмовляє у відкритті провадження у справі про банкрутство, якщо вимоги кредитора свідчать про наявність спору про право, який підлягає вирішенню у порядку позовного провадження, або якщо вимоги кредитора (кредиторів) задоволені боржником у повному обсязі до підготовчого засідання суду.

Судом враховано, що в підготовчому засіданні не було встановлено підстав для відмови у відкритті провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "ТСЦ ПОДІЛЛЯ", с. Розсоша Хмельницького району Хмельницької області перелічених у ч.6 ст.39 Кодексу.

Зважаючи на викладене, за наслідками розгляду у підготовчому засіданні заяву Головного управління Державної податкової служби у Хмельницькій області про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "ТСЦ ПОДІЛЛЯ", с. Розсоша Хмельницького району Хмельницької області, суд вважає за доцільне її задовольнити у передбачений діючим законодавством спосіб, шляхом відкриття провадження у справі про банкрутство боржника.

Дослідивши наявні у справі документи, суд на підставі ст.39 Кодексу України з процедур банкрутства вважає за необхідне також ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів відповідно до ч.2 ст.41 КУзПБ, визнати вимоги ініціюючого кредитора до боржника у розмірі 2 533 538,10грн (1 401 834,02грн - основний платіж; 1 131 704,08грн - штрафна санкція) та ввести процедуру розпорядження майном боржника.

Щодо кандидатури арбітражного керуючого судом встановлено та враховано таке.

Згідно з ч.8 ст.39 Кодексу питання введення процедури розпорядження майном боржника та призначення розпорядника майна, встановлення розміру його винагороди та джерела її сплати вирішується господарським судом в ухвалі про відкриття провадження у справі про банкрутство.

Приписами п. 21 Прикінцевих та перехідних положень Кодексу України з процедур банкрутства встановлено, що Заява ініціюючого кредитора або боржника - фізичної особи про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність), крім відомостей, передбачених частиною першою статті 34, частиною другою статті 116 цього Кодексу, повинна містити пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією.

Ініціюючий кредитор або боржник - фізична особа додає до заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) заяву арбітражного керуючого, зазначеного в абзаці другому цього пункту, про участь у справі, яка повинна відповідати вимогам, встановленим частиною третьою статті 28 цього Кодексу.

Господарський суд, відкриваючи провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність), призначає арбітражного керуючого, зазначеного в абзаці другому цього пункту, розпорядником майна або керуючим реструктуризацією.

У разі якщо заява ініціюючого кредитора або боржника - фізичної особи про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) не містить пропозиції щодо кандидатури арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією або до заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) не додано заяви цього арбітражного керуючого про участь у справі, або з підстав, визначених частиною третьою статті 28 цього Кодексу, цього арбітражного керуючого не може бути призначено розпорядником майна або керуючим реструктуризацією, або заяву про відкриття провадження у справі про банкрутство подано боржником - юридичною особою, призначення арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією здійснюється господарським судом самостійно з числа осіб, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих України, у порядку, що діяв до дня введення цього Кодексу в дію, шляхом застосування автоматизованої системи.

У заяві про відкриття провадження у справі про банкрутство ТОВ „ТСЦ ПОДІЛЛЯ" заявник просив суд призначити розпорядникам майна боржника арбітражного керуючого Аверкина Володимира Васильовича.

До заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство додано заяву арбітражного керуючого Аверкина В.В. про участь у справі в якій останній повідомив, що має свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого №1194 від 05.07.2013, судимості за вчинення корисливих злочинів та заборони суду займатися діяльністю арбітражного керуючого не має, управління боржником раніше не здійснювала, не є заінтересованою особою стосовно боржника та кредиторів, не має конфлікту інтересів, має усю необхідну матеріально-технічну базу для здійснення повноважень у даній справі, відповідальність арбітражного керуючого застрахована відповідно до договору страхування відповідальності арбітражного керуючого №27308 від 06.07.2023.

Таким чином, враховуючи імперативні приписи п. 2-1 Прикінцевих та перехідних положень Кодексу України з процедур банкрутства суд вважає за доцільне призначити розпорядником майна Товариства з обмеженою відповідальністю "ТСЦ ПОДІЛЛЯ" - арбітражного керуючого Аверкина Володимира Васильовича (свідоцтво №1194 від 05.07.2013 року).

Відповідно до ч. 2 ст. 30 Кодексу України з процедур банкрутства розмір основної грошової винагороди арбітражного керуючого за виконання ним повноважень розпорядника майна в розмірі середньомісячної заробітної плати керівника боржника за останніх 12-ть місяців його роботи до відкриття провадження у справі, але не менше трьох розмірів мінімальної заробітної плати за кожний місяць виконання арбітражним керуючим повноважень.

У зв`язку з викладеним вище, суд встановлює розпоряднику майна боржника арбітражному керуючому Аверкину Володимиру Васильовичу розмір основної грошової винагороди арбітражного керуючого за виконання ним повноважень розпорядника майна боржника із розрахунку трьох мінімальних заробітних плат за кожен місяць виконання повноважень за рахунок коштів, авансованих заявником (кредитором) на депозитний рахунок Господарського суду Хмельницької області.

Таким чином, встановивши факт загрози неплатоспроможності боржника, а також визначившись з кандидатурою арбітражного керуючого для призначення розпорядником майна боржника, керуючись ст.ст. 28, 36, 39, 41, 44 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження у справі №924/1109/23 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "ТСЦ ПОДІЛЛЯ", (вул. Леніна, 4, с. Розсоша, Хмельницький район, Хмельницька область, 31363; код ЄДРПОУ 33363890).

2. Визнати вимоги кредитора - Головного управління ДПС у Хмельницькій області, м. Хмельницький в сумі 2 533 538,10грн, в тому числі по наступних платежах: податку на прибуток приватних підприємств - 2 209 027,36грн; податок на додану вартість - 224 120,62грн; податок на доходи фізичних осіб, що сплачуються податковими агентами, із доходів платника податку у вигляді з/п - 100 390,12грн; та 26 840,00грн судового збору сплаченого за подання заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство.

3. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю "ТСЦ ПОДІЛЛЯ", (вул. Леніна, 4, с. Розсоша, Хмельницький район, Хмельницька область, 31363; код ЄДРПОУ 33363890).

4. Ввести процедуру розпорядження майном боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю "ТСЦ ПОДІЛЛЯ", (вул. Леніна, 4, с. Розсоша, Хмельницький район, Хмельницька область, 31363; код ЄДРПОУ 33363890).

5. Призначити розпорядником майна боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю "ТСЦ ПОДІЛЛЯ", (вул. Леніна, 4, с. Розсоша, Хмельницький район, Хмельницька область, 31363; код ЄДРПОУ 33363890) арбітражного керуючого Аверкина Володимира Васильовича (АДРЕСА_1; ідентифікаційний номер НОМЕР_1 ; свідоцтво №1194 від 05.07.2013 року; E-mail: ІНФОРМАЦІЯ_1 ).

6. Встановити арбітражному керуючому Аверкину Володимиру Васильовичу оплату послуг (грошову винагороду) за виконання повноважень розпорядника майна в розмірі трьох мінімальних заробітних плат за кожний місяць виконання ним повноважень за рахунок коштів, авансованих заявником (кредитором) на депозитний рахунок Господарського суду Хмельницької області.

7. Вжити заходів щодо забезпечення вимог кредиторів шляхом заборони боржнику та власнику майна (органу, уповноваженому управляти майном) боржника приймати рішення щодо ліквідації, реорганізації боржника, а також відчужувати основні засоби та предмети застави.

8. Зобов`язати розпорядника майна - арбітражного керуючого Аверкина В.В.:

- не пізніше 03.02.2024 року подати до господарського суду відомості про результати розгляду вимог кредиторів (письмові нормативно-обґрунтовані пояснення щодо складеного реєстру по кожному з кредиторів, витяги з державних реєстрів заборон щодо майна боржника, а також, при наявності, письмові заперечення боржника щодо вимог кредиторів; письмовий звіт про надіслання всім кредиторам боржника повідомлення про результати розгляду грошових вимог та їх отримання кредиторами в порядку частини 3 статті 44 Кодексу України з процедур банкрутства);

- провести інвентаризацію майна боржника не пізніше 20.02.2024 року та до 20.02.2024 року подати господарському суду результати проведеної інвентаризації майна боржника з копіями інвентаризаційних відомостей, оформлених у відповідності до вимог чинного законодавства;

- вжити заходів щодо виконання розпорядником майна передбачених Кодексом України з процедур банкрутства своїх обов`язків, докази чого надати суду;

- провести аналіз фінансово-господарської діяльності боржника, інвестиційного становища та його становища на ринках та надати господарському суду письмовий звіт;

- не рідше одного разу на місяць надавати господарському суду звіт про свою діяльність з моменту призначення господарським судом, відомості про фінансове становище боржника, а також документи, що їх підтверджують.

9. Зобов`язати боржника надати розпоряднику майна необхідні документи на його вимогу для підготовки аналізу фінансово - господарської діяльності, інвестиційного становища боржника та його становища на ринках.

10. Зобов`язати боржника надати розпоряднику майна всі необхідні документи та надати майно для проведення інвентаризації на вимогу розпорядника майна.

11. Попереднє засідання у справі №924/1109/23 призначити на 10:00 год "07" лютого 2024 р., яке відбудеться в приміщенні Господарського суду Хмельницької області за адресою: м. Хмельницький, майдан Незалежності, 1.

12. Оприлюднити на офіційному веб-сайті Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду повідомлення про відкриття Господарським судом Хмельницької області справи №924/1109/23 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "ТСЦ ПОДІЛЛЯ", (вул. Леніна, 4, с. Розсоша, Хмельницький район, Хмельницька область, 31363; код ЄДРПОУ 33363890) у встановленому ч. 9 ст. 39 Кодексу України з процедур банкрутства порядку.

Ухвала оголошена та набирала чинності 21.12.2023, і може бути оскаржена в порядку та строки, передбачені статтями 255-257 Господарського процесуального кодексу України.

Копії даної ухвали надіслати на адреси: кредитора; боржника; ГУ ДПС у Хмельницькій області; Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області; Хмельницького відділу Державної виконавчої служби у Хмельницькому районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), державного реєстратора за місцезнаходженням боржника, розпорядника майна - арбітражного керуючого Аверкина В.В., Головного управління статистики у Хмельницькій області, Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).

Повний текст ухвали складено 26.12.2023.

Суддя Крамар С.І.

Віддруковано 10 прим. (надіслати всім):

1- до справи;

2 - ГУ ДПС у Хмельницькій області (29000, м. Хмельницький, вул. Пилипчука, 17) надіслати на е-пошту km.official@tax.gov.ua

3 - боржнику ТОВ "ТСЦ "ПОДІЛЛЯ" (31363, Хмельницька область, Хмельницький район, с. Розсоша, вул. Леніна, 4) надіслати реком. з повідом.;

4 - арбітражному керуючому Аверкину В.В. (АДРЕСА_2); надіслати на е-пошту ІНФОРМАЦІЯ_1

5 - державному реєстратору (29018, вул.Кам`янецька, 122/2, м.Хмельницький) надісл. реком.

6, 7 - Центральному міжрегіональному управлінню Міністерства юстиції (м. Київ) (29000, м. Хмельницький, вул. Володимирська, 91; 01001, м. Київ, Печерський район, провулок Музейний, будинок 2-Д) надіслати на е-пошту info@km.minjust.gov.ua та надіслати на ел. пошту info@kv.minjust.gov.ua

8 - Головному управлінню статистики у Хмельницькій області (29000, м. Хмельницький, вул. Театральна, 36) надіслати на е-пошту gus@km.ukrstat.gov.ua

9 - відділу Державної виконавчої служби у Хмельницькому районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) (29000, Хмельницька область, місто Хмельницький, вулиця Тернопільська, будинок 13/2) надіслати на е-пошту info1@kmm.km.dvs.gov.ua

10 - Хмельницькому міськрайонному суду надісл. на ел. пошту inbox@kmm.km.court.gov.ua

Дата ухвалення рішення21.12.2023
Оприлюднено01.01.2024
Номер документу115971216
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство

Судовий реєстр по справі —924/1109/23

Постанова від 17.04.2024

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Ухвала від 17.04.2024

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Ухвала від 03.04.2024

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Ухвала від 04.03.2024

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Ухвала від 28.02.2024

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Ухвала від 28.02.2024

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Ухвала від 28.02.2024

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Ухвала від 07.02.2024

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Ухвала від 29.01.2024

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Ухвала від 29.01.2024

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні