Ухвала
від 28.12.2023 по справі 707/3945/23
ЧЕРКАСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

707/3945/23

2/707/1606/23

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

28 грудня 2023 року суддя Черкаського районного суду Черкаської області Смоляр О.А., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Леськіської сільської ради, треті особи: ОСОБА_2 , Виконавчий комітет Леськівської сільської ради, Головне управління держгеокадастру в Черкаській області про визнання права на завершення приватизації та одержання документа, що посвідчує право власності на землю,-

встановив:

28.12.2023 позивач звернувся до Черкаського районного суду Черкаської області з вищевказаним позовом.

За правилами цивільного процесуального законодавства, позовна заява за формою та змістом повинна відповідати вимогам, викладеним уст.175 ЦПК України, а також вимогамст.177 цього Кодексу.

Відповідно довимог ч.1ст.177ЦПК Українипозивачем допозовної заявидодаються їїкопія такопії всіхдокументів,що додаютьсядо неї,відповідно докількості відповідачівта третіхосіб. У разі подання до суду позовної заяви та документів, що додаються до неї в електронній формі, позивач зобов`язаний додати до позовної заяви доказ надсилання листом з описом вкладення іншим учасникам справи копій поданих до суду документів.

Позовна заява з додатками надійшла до суду через підсистему "Електронний суд", проте не містить доказів надсилання листом з описом вкладення копій поданих до суду документів усім учасникам справи, а саме: відповідачу та третій особі: ОСОБА_2 .

Відповідно до ч. 1ст. 185 ЦПК Українисуддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

На підставі викладеного, суддя вважає необхідним залишити позовну заяву без руху з наданням позивачеві строку для усунення встановлених недоліків.

Керуючись ст. 185 ЦПК України, -

ухвалив:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Леськіської сільської ради, треті особи: ОСОБА_2 , Виконавчий комітет Леськівської сільської ради, Головне управління держгеокадастру в Черкаській області про визнання права на завершення приватизації та одержання документа, що посвідчує право власності на землю залишити без руху та запропонувати позивачу в п`ятиденний строк з дня отримання копії ухвали усунути вищезазначені недоліки.

У разі невиконання ухвали суду в зазначений строк позовну заяву вважати неподаною та повернути позивачу.

Копію ухвали надіслати позивачу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя: Олександр СМОЛЯР

СудЧеркаський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення28.12.2023
Оприлюднено01.01.2024
Номер документу116014411
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: визнання права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —707/3945/23

Рішення від 13.02.2024

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Смоляр О. А.

Ухвала від 01.01.2024

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Смоляр О. А.

Ухвала від 28.12.2023

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Смоляр О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні