Ухвала
від 29.12.2023 по справі 939/3289/23
БОРОДЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 939/3289/23

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

29 грудня 2023 рокусмт Бородянка

Суддя Бородянського районного суду Київської області Стасенко Г. В., розглянувши заяву Бородянського психоневрологічного інтернату з геріатричним відділенням, заінтересована особа: Бородянська селищна рада Бучанського району Київської області, та подання Бородянської селищної ради Бучанського району Київської області, про звільнення особи від обов`язків опікуна та призначення опікуна,

В С Т А Н О В И В:

Бородянський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням звернувся до суду із заявою і Бородянська селищна рада Бучанського району Київської області - з поданням, в яких просили звільнити ОСОБА_1 від повноважень опікуна над недієздатним ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , оскільки ОСОБА_1 тривалий час не виконує обов`язки опікуна, та призначити Бородянський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням опікуном недієздатного ОСОБА_2 .

Зазначена заява відповідає вимогам ст. 175, 177, 297, 300 ЦПК України.

До участі у справі необхідно залучити як заінтересовану особу ОСОБА_1 .

Керуючись ст. 187 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у справі за заявою Бородянського психоневрологічного інтернату з геріатричним відділенням, заінтересована особа: Бородянська селищна рада Бучанського району Київської області, та за поданням Бородянської селищної ради Бучанського району Київської області, про звільнення особи від обов`язків опікуна та призначення опікуна.

Залучити до участі у справі як заінтересовану особу ОСОБА_1 .

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 29 січня 2024 року на 12 годину 30 хвилин, в залі судових засідань № 1 Бородянського районного суду в смт Бородянці Київської області, вулиця Шевченка, 3.

Викликати в судове засідання представника Бородянського психоневрологічного інтернату з геріатричним відділенням, заінтересованих осіб: Бородянську селищну раду Бучанського району Київської області та ОСОБА_1 .

Копії ухвалипро відкриттяпровадження усправі невідкладнонаправитизаявнику Бородянському психоневрологічному інтернату з геріатричним відділенням, заінтересованим особам: Бородянській селищній раді Бучанського району Київської області та ОСОБА_1 . Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи: court.gov.ua/fair/sud 1006.

СуддяГ. Стасенко

Дата ухвалення рішення29.12.2023
Оприлюднено01.01.2024
Номер документу116032916
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення особи від обов`язків опікуна та призначення опікуна

Судовий реєстр по справі —939/3289/23

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Стасенко Г. В.

Ухвала від 29.12.2023

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Стасенко Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні