Ухвала
від 29.12.2023 по справі 538/2468/23
ЛОХВИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 538/2468/23

Провадження № 2/538/682/23

У Х В А Л А

29 грудня 2023 року суддя Лохвицького районного суду Полтавської області Цімбота Л.Г., розглядаючи матеріали справи за позовною заявою розглянувши позовну заяву Полтавського обласного центру зайнятості в особі Миргородської філії Полтавського обласного центру зайнятості до ОСОБА_1 про стягнення незаконно отриманої допомоги по безробіттю,

в с т а н о в и в:

В провадженні Лохвицького районного суду Полтавської області перебуває вказана цивільна справа.

До суду 29.12.2023р. надійшла заява від представника позивача Полтавського обласного центру зайнятості в особі Миргородської філії Полтавського обласного центру зайнятості про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду.

У відповідності до ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Згідно з вимогами ст. 11 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» учасникам судового процесу на підставі судового рішення забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому законом. Обов`язок забезпечити проведення відеоконференції покладається на суд, який отримав судове рішення про проведення відеоконференції, незалежно від спеціалізації та інстанції суду, який прийняв таке рішення.

Враховуючи вищенаведене та наявну технічну можливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції, з метою підвищення оперативності розгляду справи, вважаю за доцільне провести судове засідання у даній справі в режимі відеоконференції з Гадяцьким районним судом Полтавської області.

Враховуючи вищенаведене, керуючись ст.ст. 212, 258-261 ЦПК України, суддя,

п о с т а н о в и в:

Судове засідання у справі за позовною заявою розглянувши позовнузаяву Полтавськогообласного центрузайнятості вособі Миргородськоїфілії Полтавськогообласного центрузайнятості до ОСОБА_1 простягнення незаконноотриманої допомогипо безробіттю, 08.01.2024ро 09год 30хв провестив режимівідеоконференції зГадяцьким районнимсудом Полтавськоїобласті,з участюпредставника позивача Полтавського обласного центру зайнятості в особі Миргородської філії Полтавського обласного центру зайнятості

Доручити Гадяцькомурайонному судуПолтавської області (37300, м. Гадяч, вул. Л.Українки, 6) проведення судового засідання в режимі відеоконференції 08.01.2024 р о 09 год 30 хв.

Відповідно доч.9ст.212ЦПК Україникопіюухвали проучасть особив судовомузасіданні врежимі відеоконференціїнаправити негайнодля виконаннядо Гадяцькогорайонного судуПолтавської області (37300, м. Гадяч, вул. Л.Українки, 6) та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

З метою забезпечення своєчасного проведення відеоконференції, копію ухвали надіслати на електронну адресу Гадяцького районного суду Полтавської області та представнику позивача Полтавського обласного центру зайнятості в особі Миргородської філії Полтавського обласного центру зайнятості

Ухвала оскарженню непідлягає.

Суддя Лохвицького

районного суду Л.Г.Цімбота

СудЛохвицький районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення29.12.2023
Оприлюднено01.01.2024
Номер документу116033764
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про повернення безпідставно набутого майна (коштів)

Судовий реєстр по справі —538/2468/23

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Ухвала від 23.02.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Рішення від 08.01.2024

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Цімбота Л. Г.

Рішення від 08.01.2024

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Цімбота Л. Г.

Ухвала від 29.12.2023

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Цімбота Л. Г.

Ухвала від 14.12.2023

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Цімбота Л. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні