Ухвала
від 29.12.2023 по справі 288/3627/23
ПОПІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 288/3627/23

Провадження № 2/288/601/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

29 грудня 2023 року. смт.Попільня

Попільнянський районний суд Житомирської області в складі:

головуючого судді - Рудника М. І.,

за участю секретаря судових засідань - Колодяжної Н.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в смт.Попільня Житомирської області заяву представника позивача ОСОБА_1 ОСОБА_2 про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Попільнянського районного суду Житомирської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , третя особа: служба у справах дітей Попільнянської селищної ради Житомирського району, Житомирської області про позбавлення батьківських прав.

Підготовче судове засідання по справі призначено на 15 січня 2024 року на 10.00 годину.

28 грудня 2023 року на адресу суду від представника позивача ОСОБА_2 надійшла заява про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через сервіс «EASYCON».

Згідно із частинами першою - третьою статті 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

На підставі вищевикладеного, суд приходить до висновку, що подана заява підлягає задоволенню, так як відповідає вимогам статті 212 ЦПК України та з метою дотримання розумних строків розгляду цивільної справи, суд вважає за необхідне надати можливість представнику позивача у даній справі, приймати участь в судовому засіданні призначеному на 15 січня 2024 року на 10.00 годину та у всіх подальших судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через сервіс «EASYCON».

Керуючись статтями 198-200, 212, 258, 260 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Заяву представника позивача ОСОБА_1 ОСОБА_2 про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду - задовольнити.

Провести підготовче судове засідання в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , третя особа: служба у справах дітей Попільнянської селищної ради Житомирського району, Житомирської області про позбавлення батьківських прав, призначене на15січня 2024року на10.00годину тавсі подальшісудові засіданняв режимівідеоконференції позамежами приміщеннясуду звикористанням власнихтехнічних засобівчерез сервіс«EASYCON»за участю представника позивача Решнюка Анатолія Валерійовича.

Забезпечити проведеннясудового засіданняу режимівідеоконференції позамежами приміщеннясуду звикористанням власнихтехнічних засобівчерез сервіс«EASYCON»за участю представника позивача ОСОБА_1 ОСОБА_2 .

Попередити представника позивача, що у відповідності до частини п`ятої статті 212 ЦПК України, ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Копію ухвали негайно направити учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Попільнянського

районного суду М. І. Рудник

Дата ухвалення рішення29.12.2023
Оприлюднено01.01.2024
Номер документу116043252
СудочинствоЦивільне
Сутьучасть у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду

Судовий реєстр по справі —288/3627/23

Рішення від 13.03.2024

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

Рішення від 13.03.2024

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

Ухвала від 29.12.2023

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

Ухвала від 22.12.2023

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні