Ухвала
від 03.01.2024 по справі 130/13/24
ЖМЕРИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

2/130/369/2024

130/13/24

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

03.01.2024 р. м. Жмеринка

Суддя Жмеринського міськрайонного суду Вінницької області Костянтин Шепель,

перевіривши виконання вимог статті 175 ЦПК України по справі за позовом Жмеринської міської ради Вінницької області, яка знаходиться по вул. Центральна, 4, м. Жмеринка Вінницької області, до Жмеринського відділу державної виконавчої служби у Жмеринському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), яке знаходиться по вул. В.Брезденюка,19, м. Жмеринка Вінницької області, за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача КНП «Жмеринська стоматологічна поліклініка» Жмеринської міської ради, яка знаходиться по вул. Б.Хмельницького, 40, м. Жмеринка Вінницької області та Управління соціального захисту населення та охорони здоров`я Жмеринської міської ради, яке знаходиться по вул. Доватора,49, м. Жмеринка Вінницької області, про зняття арешту з майна, -

у с т а н о в и в :

Ця позовна заява відповідає вимогам статті 175 ЦПК України.

Предметом позову є вимога про скасування арешту майна, накладеного постановою Жмеринського ВДВС у Жмеринському районі Вінницької області від 19 вересня 2023 року про опис та арешт майна (коштів) боржника.

Підставою позову є накладення арешту на майно, яке належить позивачу.

Вважаю, що дану справу слід розглянути в порядку загального позовного провадження.

Разом з позовною заявою до суду жодних інших клопотань чи заяв від позивача не надходило.

Керуючись статтями 175, 187 ЦПК України -

п о с т а н о в и в :

Відкрити провадження у справі за позовом Жмеринської міської ради Вінницької області до Жмеринського відділу державної виконавчої служби у Жмеринському районі Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача КНП «Жмеринська стоматологічна поліклініка» Жмеринської міської ради та Управління соціального захисту населення та охорони здоров`я Жмеринської міської ради та призначити підготовче судове засідання з викликом сторін на «24» січня 2024 року на 09-00 год.

Встановити відповідачу строк до 23 січня 2024 року для надання відзиву на позов, а третім особам для надання письмових пояснень, копії яких одночасно з поданням до суду мають бути направлені іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі: http://gmm.vn.court.gov.ua/sud0205/

Копію ухвали направити сторонам у справі. Надіслати відповідачу та третім особам копію позовної заяви разом з копіями доданих документів.

Ухвала в частині відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності може бути оскаржена до Вінницького апеляційного суду через Жмеринський міськрайонний суд протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання її копії сторонами.

Ухвала не може бути оскаржена.

Суддя Костянтин ШЕПЕЛЬ

Дата ухвалення рішення03.01.2024
Оприлюднено04.01.2024
Номер документу116088028
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту з майна

Судовий реєстр по справі —130/13/24

Рішення від 15.02.2024

Цивільне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Шепель К. А.

Рішення від 15.02.2024

Цивільне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Шепель К. А.

Ухвала від 24.01.2024

Цивільне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Шепель К. А.

Ухвала від 03.01.2024

Цивільне

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області

Шепель К. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні