Ухвала
від 04.01.2024 по справі 333/11542/23
КОМУНАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЗАПОРІЖЖЯ

Справа №333/11542/23

Провадження №2/333/1819/24

У Х В А Л А

про витребування інформації

04 січня 2024 року м.Запоріжжя

Комунарський районний суд м.Запоріжжя у складі: судді Тучкова С.С., розглянувши матеріали цивільної справи №333/11542/23 за позовом Органу опіки та піклування в особі Виконавчого комітету Семенівської сільської ради Мелітопольського району Запорізької області до ОСОБА_1 про позбавлення батьківських прав, третя особа: Служба у справах дітей Семенівської сільської ради, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до Комунарського районного суду м.Запоріжжя з позовом до відповідача по справі яка мешкає на території Мелітопольського району Запорізької області, на якій ведуться активні бойові дії. Дані обставини вказують на те, що відповідач може бути внутрішньо переміщеною особою, в зв`язку з чим її місце проживання, на час подання позову, може бути зареєстроване за іншою адресою, ніж зазначено в позові.

Відповідно до ст.27 ЦПК України, позови до фізичної особи пред`являються в суд за зареєстрованим у встановленому законом порядку місцем її проживання або перебування, якщо інше не передбачено законом.

З метою забезпечення процесуальних прав відповідача на повідомлення про слухання справи, отримання судових рішень та інших процесуальних судових документів по справі, суд вважає за необхідне витребувати з Міністерства соціальної політики України (01601, м.Київ, вул.Еспланадна, буд.8/10) інформацію про те, чи перебуває відповідач на обліку як внутрішньо переміщена особа, якщо так, то за якою адресою вона зареєстрована як внутрішньо переміщена особа, та з якого часу.

Керуючись ст.ст. 84, 260, 261, 354 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Витребувати у Міністерства соціальної політики України (01601, м.Київ, вул.Еспланадна, буд.8/10) інформацію:

- чи перебуває на обліку як внутрішньо переміщена особа: відповідач по справі ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ;

- з якого часу та за якою адресою вона зареєстрована як внутрішньо переміщена особа.

Встановити строк виконання ухвали протягом 5робочих днів з дня одержання її копії.

Копію ухвали направити на адресу Міністерства соціальної політики України (01601, м. Київ, вул. Еспланадна, буд. 8/10) для виконання.

Роз`яснити, що особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені ЦПК України.

Роз`яснити володільцю інформації, що на підставі п.4 ч.1 ст.148ЦПК України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб у випадках: невиконання ухвали про забезпечення позову або доказів, ненадання копії відзиву на позов, апеляційну чи касаційну скаргу, відповіді на відзив, заперечення іншому учаснику справи у встановлений судом строк.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя Комунарського районного суду

м.Запоріжжя С.С. Тучков

Дата ухвалення рішення04.01.2024
Оприлюднено05.01.2024
Номер документу116100002
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав,

Судовий реєстр по справі —333/11542/23

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Тучков С. С.

Ухвала від 09.02.2024

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Тучков С. С.

Ухвала від 04.01.2024

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Тучков С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні