Ухвала
від 26.12.2023 по справі 172/1751/23
ОНУФРІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 172/1751/23

Провадження № 2/399/77/2024

УХВАЛА

26 грудня 2023 року смт Онуфріївка

Суддя Онуфріївського районного суду Кіровоградської області Лях М.М., розглянувши позовну заяву Васильківської селищної ради Синельниківського району Дніпропетровської області до ОСОБА_1 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів,

встановила:

До Онуфріївського районного суду Кіровоградської області з позовом звернулася Васильківська селищна рада Синельниківського району Дніпропетровської області, місцезнаходження якої по вул. Перемоги, 140 в смт Васильківка Синельниківського району Дніпропетровської області до відповідачки ОСОБА_1 , яка зареєстрована по АДРЕСА_1 , в якому просить позбавити останню батьківських прав відносно її малолітніх дітей: ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 та стягнути з неї аліменти на утримання дітей з дня подачі позову до досягнення дітьми повноліття.

Позовна заява відповідає вимогам статтей 175, 177 ЦПК України. Спір підвідомчий та підсудний Онуфріївському районному суду Кіровоградської області.

Підстави для залишення без руху або повернення позовної заяви, залишення її без розгляду або відмови у відкритті провадження у справі, встановлені ЦПК України, відсутні.

Справа підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження.

Заяви і клопотання з позовною заявою не надходили.

Керуючись ст.187, 190 ЦПК України, суддя, -

постановила:

Відкрити провадження у справі за позовною заявою Васильківської селищної ради Синельниківського району Дніпропетровської області до ОСОБА_1 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Розглянути справу за загальними правилами позовного провадження, та призначити підготовче засідання на 09 січня 2024 року о 09 годині 30 хвилин, у залі судового засідання в приміщенні Онуфріївського районного суду Кіровоградської області.

Про час і місце підготовчого засідання повідомити сторін у справі.

Роз`яснити відповідачу право подати відзив на позовну заяву, разом із доказами, що підтверджують заперечення проти позову, протягом 15 днів з часу отримання ухвали про відкриття провадження та надіслати його копію позивачу разом із додатками.

Роз`яснити відповідачу, що у разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз`яснити третій особі право подати письмові пояснення щодо позову або відзиву протягом 15 днів з часу отримання ухвали про відкриття провадження та надіслати його копію сторонам разом із додатками. Учасники справи мають право надати відповідь на такі пояснення до закінчення підготовчого провадження.

Роз`яснити позивачу право подати до суду відповідь на відзив протягом 2 днів з часу отримання відзиву та надіслати його копію відповідачу разом із додатками та доказами про направлення відповіді відповідачу.

Копію ухвали про відкриття провадження надіслати сторонам для відома, копію позовної заяви з копіями доданих документів направити відповідачу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади Україниhttps://court.gov.ua/sud1119.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя М.М. Лях

СудОнуфріївський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення26.12.2023
Оприлюднено05.01.2024
Номер документу116103379
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —172/1751/23

Рішення від 22.05.2024

Цивільне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Лях М. М.

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Лях М. М.

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Лях М. М.

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Лях М. М.

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Лях М. М.

Ухвала від 09.01.2024

Цивільне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Лях М. М.

Ухвала від 26.12.2023

Цивільне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Лях М. М.

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Васильківський районний суд Дніпропетровської області

Битяк І. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні