Ухвала
від 05.01.2024 по справі 588/25/24
ТРОСТЯНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 588/25/24

провадження № 2-а/588/3/24

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

05 січня 2024 року м. Тростянець

Суддя Тростянецького районного суду Сумської області Огієнко О.О., розглянувши матеріали адміністративного позову ОСОБА_1 (адреса: АДРЕСА_1 ) до Охтирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сумської області (адреса: вул.Зиновія Гафановича, буд. 12, м.Охтирка, Сумська область, 42700) про скасування постанови про накладення адміністративного стягнення,

У С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 у січні 2024 року звернулася до суду із указаним адміністративним позовом у якому просить суд: 1) скасувати постанову у справі про адміністративне правопорушення №787/2023 від 22.12.2023 про притянення її до адміністративної відповідальності та накладення адміністративного стягнення у виді штрафу у розмірі 5100,00 грн; 2) стягнути за рахунок бюджетних асигнувань Охтирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сумської області на її користь судові витрати.

Позовна заява відповідає вимогам, установленим статтею 160, 168 КАС України, підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства, підсудна Тростянецькому районному суду Сумської області, підстави для її повернення, залишення без розгляду, відмови у відкритті провадження відсутні.

Справа підлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження.

Керуючись статтями 25, 171, 257, 286 КАС України, суддя

П О С Т А Н О В И В:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження в адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до Охтирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сумської області про скасування постанови про накладення адміністративного стягнення.

Розглянути справу за правилами спрощеного позовного провадження, із викликом сторін у справі.

Призначити справу до судового розгляду, який відбудеться 12 січня 2024 року о 14 год. 30хв. у відкритому судовому засіданні у приміщенні Тростянецького районного суду Сумської області за адресою: вул. Миру, 9, м. Тростянець, Охтирський район, Сумська область.

Надіслати відповідачу копію позовної заяви разом із копіями доданих до неї документів.

Роз`яснити відповідачу, що у строк протягом 5 днів із дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі вони мають право надіслати:

1) суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову;

2) позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів.

Роз`яснити відповідачу, що у разі не надання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз`яснити відповідачу, що у строк протягом 5 днів із дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі вони мають право подати заперечення проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження.

Інформацію щодо справи, яка розглядається, учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України у мережі Інтернет, а саме за такою веб-адресою сторінки - http://court.gov.ua/fair/sud1818.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.О. Огієнко

СудТростянецький районний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення05.01.2024
Оприлюднено08.01.2024
Номер документу116121887
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяІнші справи

Судовий реєстр по справі —588/25/24

Рішення від 30.01.2024

Адміністративне

Тростянецький районний суд Сумської області

Огієнко О. О.

Ухвала від 05.01.2024

Адміністративне

Тростянецький районний суд Сумської області

Огієнко О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні