Ухвала
від 08.01.2024 по справі 755/18914/23
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

У Х В А Л А

"08" січня 2024 р.

м. Київ

справа № 755/18914/23

провадження № 2/755/755/24

Дніпровський районний суд м. Києва в складі: головуючого судді Галагана В.І., за участю секретаря Прокопчук Н.А.,

провівши підготовче засідання та вирішуючи питання про призначення до судового розгляду цивільної справи за позовом Органу опіки та піклування Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації до ОСОБА_1 , треті особи: Служба у справах дітей Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, Центр соціально-психологічної реабілітації дітей № 1 Служби у справах дітей ті сім`ї виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів,

УСТАНОВИВ:

Ухвалою Дніпровського районного суду міста Києва від 07 грудня 2023 року прийнято до розгляду й відкрито провадження у справі за позовом Органу опіки та піклування Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації до ОСОБА_1 , треті особи: Служба у справах дітей Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, Центр соціально-психологічної реабілітації дітей № 1 Служби у справах дітей ті сім`ї виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Представником позивача Органу опіки та піклування Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації та представником третьої особи Служби у справах дітей Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації подано до суду заяви, відповідно до яких позовні вимоги підтримано, представники державних установ підтримують позовні вимоги в повному обсязі, просять суд провести розгляд справи за їх відсутності.

Відповідач в підготовче засідання не з`явився, про день, час та місце засідання повідомлявся належним чином, поважні причини неявки суду невідомі.

Вимоги передбачені статтями 189, 190 ЦПК України, виконано, підготовчі дії по справі проведено: остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовних вимог та склад учасників судового процесу; з`ясовано заперечення відповідача проти позовних вимог; визначено обставини справи, які підлягають встановленню; та зібрано відповідні докази по справі; визначено порядок розгляду справи.

Відводу складу суду учасниками справи заявлено не було.

Відзив на позовну заяву відповідачем не подано.

Підготовче провадження проведено у встановлений ч. 3 ст. 189 ЦПК України строк.

У порядку статті 200 ЦПК України наявні підстави для призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 189, 190, 196-198, 200, 258-261 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Підготовче засідання - закрити.

Цивільну справу за позовом Органу опіки та піклування Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації до ОСОБА_1 , треті особи: Служба у справах дітей Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, Центр соціально-психологічної реабілітації дітей № 1 Служби у справах дітей ті сім`ї виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів - призначити до судового розгляду по суті з повідомленням учасників справи на 15 січня 2024 року на 11 годину 00 хвилин.

Засідання відбудеться у приміщенні Дніпровського районного суду м. Києва (м. Київ, вул. Пластова, 3), каб.10.

Інформацію по справі можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет: http://dn.ki.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: В.І. Галаган

Дата ухвалення рішення08.01.2024
Оприлюднено09.01.2024
Номер документу116140008
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —755/18914/23

Рішення від 22.01.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Галаган В. І.

Ухвала від 08.01.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Галаган В. І.

Ухвала від 07.12.2023

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Галаган В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні