Ухвала
від 08.01.2024 по справі 285/121/24
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 285/121/24

провадження № 2-о/0285/45/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08 січня 2024 року м. Звягель

Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області у складі: головуючого судді Помогаєва А.В. та присяжних Семенюк І.Б., Сергійчук Н.Л., розглянувши заяву ОСОБА_1 , заінтересована особа: Орган опіки та піклування Чижівської сільської ради про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки над нею та призначення опікуна,-

ВСТАНОВИВ:

Заява відповідаєвимогам ст.297Цивільного процесуальногокодексу України(далі ЦПКУкраїни).Справа підсудна Новоград-Волинському міськрайонному суду Житомирської області та відповідно до ст. 293 ЦПК України підлягає розгляду в порядку окремого провадження.

Підстави для залишення заяви без руху, відмови у її прийнятті або повернення заяви, встановлені ЦПК України, відсутні.

З метою підготовки справи до розгляду є необхідність витребування доказів, а саме медичної документації особи, щодо якої вирішується питання дієздатності - ОСОБА_2 .

З метою забезпечення захисту прав ОСОБА_2 є необхідність залучення адвоката.

Керуючись статтями 260, 293, 294 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Відкритипровадження уцивільнійсправіза заявою ОСОБА_1 ,заінтересована особа:Орган опікита піклуванняЧижівської сільськоїради провизнання фізичноїособи недієздатною,встановлення опікинад неюта призначенняопікуна.

Витребувати історію хвороби і амбулаторну картку ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , проживає за адресою: АДРЕСА_1 ) з Комунального некомерційного підприємства "Звягельська багатопрофільна лікарня" Звягельської міської ради.

Призначити справу до судового розгляду в судовому засіданні на 11.03.2024року об11год 00 хв в приміщенні Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області (11700, вул. Івана Франка, 31, м. Звягель, Житомирська область).

Доручити Звягельському місцевому центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області призначити адвоката для здійснення захисту інтересів ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 . у даній справі.

В судове засідання викликати заявника, представника заінтересованої особи.

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі Судової влади України http://court.gov.ua/fair/.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Суддя: А.В. Помогаєв

Присяжні: І.Б. Семенюк

Н.Л. Сергійчук

Дата ухвалення рішення08.01.2024
Оприлюднено11.01.2024
Номер документу116149319
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про визнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —285/121/24

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області

Помогаєв А. В.

Ухвала від 08.01.2024

Цивільне

Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області

Помогаєв А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні