Постанова
від 08.10.2010 по справі 4-924
ОБОЛОНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

П О С Т А Н О В А

8 жовтня 2010 року м. Київ

Оболонський районний су д м. Києва у складі

головуючого - судді Тютю н Т.М.

при секретарі Форманч ук К.В.,

за участю прокурора Устич Т .В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі су ду в м. Києві подання старшого слідчого СВ Оболонського РУ ГУ МВС України в м. Києві Гон тар І.А., погоджене з першим з аступником прокурора Оболон ського району м. Києва, про обр ання обвинуваченому ОСО БА_2 , ІНФОРМАЦІ Я_1, уродженцю м. Ладан Прил уцького району Чернігівсько ї області, українцю, громад янину України, з середньою освітою, неодруженому, непр ацюючому, що зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1, прожи ває за адресою: АДРЕСА_2, ра ніше судимому, запобіжного з аходу у вигляді взяття під ва рту,

у с т а н о в и в :

Постановою старшого слі дчого СВ Оболонського РУ ГУ М ВС України в м. Києві від 7.10.2010 ро ку порушено кримінальну спра ву № 05-21080 щодо ОСОБА_2 за озна ками злочину, передбаченого ч.1 ст.187 КК України.

7.10.2010 року ОСОБА_2 затриман о на підставі ст.115 КПК України .

Постановою старшого слідч ого СВ Оболонського РУ ГУ МВС України в м. Києві від 7.10.2010 року ОСОБА_2 притягнуто як обв инуваченого за ч.1 ст.187 КК Украї ни і йому пред' явлено обвин увачення в тому, що 2 жовтня 2010 р оку близько 21 години він, знах одячись у магазині «Жолудь», розташованому на вул. З. Гай дай, 3 в м. Києві, вчинив напад на продавця ОСОБА_3 з метою з аволодіння чужим майном - п ляшкою горілки та продуктами харчування, погрожуючи заст осуванням насильства, небезп ечного для життя та здоров' я.

У поданні слідчий порушує п итання про обрання обвинувач еному запобіжного заходу у в игляді взяття під варту, поси лаючись на те, що ОСОБА_2, бу дучи неодноразово судимим, з нову вчинив умисний тяжкий з лочин, за який законом передб ачено покарання у виді позба влення волі на строк до 7 років , не працює, а тому, знаходячис ь на волі, може продовжити зло чинну діяльність, ухилитись від слідства та суду, перешко джати встановленню істини в кримінальній справі.

Вивчивши матеріали кримін альної справи, заслухавши об винуваченого, який погодився з викладеним у поданні, слідч ого та думку прокурора, які по дання підтримали, суд приход ить до наступного висновку.

Наведені в поданні обстави ни свідчать про наявність до статніх підстав вважати, що о бвинувачений, перебуваючи на волі, може ухилитися від слід ства і суду, продовжувати зло чинну діяльність, оскільки ОСОБА_2 є судимим, обвин увачується у вчиненні умисно го тяжкого злочину, за який за коном передбачено покарання у виді позбавлення волі на ст рок від 3 до 7 років, не працює і не займається суспільно кори сною роботою, не має зареєстр ованого місця проживання в м . Києві. Тому суд вважає, що інш ий вид запобіжного заходу не забезпечить належної поведі нки ОСОБА_2 та його явки до органів слідства й суду.

Враховуючи викладене, керу ючись ст.29 Конституції Україн и, ст.ст.148-150, 155, 1651 КПК України, суд

п о с т а н о в и в :

Подання старшого слідчо го СВ Оболонського РУ ГУ МВС У країни в м. Києві задовольнит и.

Обрати обвинуваченому ОСОБА_2 , ІНФОР МАЦІЯ_1, запобіжний захід у в игляді взяття під варту.

Контроль за виконанням пос танови покласти на прокурора Оболонського району м. Києва .

На постанову може бути пода на апеляція до Апеляційного суду м. Києва протягом 3 діб з д ня її винесення.

Суддя

СудОболонський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення08.10.2010
Оприлюднено15.10.2010
Номер документу11616829
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-924

Постанова від 17.12.2010

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Мозолевська Олена Миколаївна

Постанова від 17.12.2010

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Мозолевська Олена Миколаївна

Постанова від 08.10.2010

Кримінальне

Оболонський районний суд міста Києва

Тютюн Тетяна Миколаївна

Постанова від 08.10.2010

Кримінальне

Оболонський районний суд міста Києва

Тютюн Тетяна Миколаївна

Постанова від 04.06.2010

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Воробйов Андрій Володимирович

Постанова від 04.06.2010

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Воробйов Андрій Володимирович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні