Ухвала
від 09.01.2024 по справі 332/2750/23
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Справа № 332/2750/23

Провадження №: 2/332/88/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

09 січня 2024 р. м. Запоріжжя

Заводський районний суд м. Запоріжжя у складі:

Головуючого судді - Марченко Н.В.,

при секретарісудового засідання -Петракей Р.С.,

за участю:

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі судових засідань Заводського районного судум. Запоріжжяцивільну справу за позовом ОСОБА_1 в особі представника адвоката Бичківського Олексія Олексійовича до ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог, щодо предмету спору: Нікопольський відділ державної виконавчої служби у Нікопольському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса), Районна адміністрація Запорізької міської ради по Вознесенівському району, як орган опіки та піклування про звільнення від сплати заборгованості по аліментам та припинення стягнення аліментів і стягнення аліментів на утримання неповнолітньої дитини,-

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Заводського районного суду м. Запоріжжя знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 в особі представника адвоката Бичківського Олексія Олексійовича до ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог, щодо предмету спору: Нікопольський відділ державної виконавчої служби у Нікопольському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса), Районна адміністрація Запорізької міської ради по Вознесенівському району, як орган опіки та піклування про звільнення від сплати заборгованості по аліментам та припинення стягнення аліментів і стягнення аліментів на утримання неповнолітньої дитини.

На підставі ухвали суду з метою виконання вимог ч.1ст.189 ЦПК Українирозпочато підготовче провадження у справі.

Позивач та його представник у підготовчому засіданні просили призначити справу до судового розгляду по суті.

Представники третіх особи, які не заявляють самостійних вимог, щодо предмету спору у підготовче засідання не з`явилися, про місце та час підготовчого засідання повідомлені вчасно та належним чином, заяв та клопотань до суду не надходило.

Відповідач у підготовче засідання не з`явився, про місце та час підготовчого засідання повідомлений вчасно та належним чином, у встановленому процесуальним законом порядку, шляхом розміщенням офіційного оголошення на сайті суду, яке було опубліковано на офіційному веб-сайті судової влади 27.12.2023 року, заяв та клопотань від нього до суду не надходило

Під час проведення підготовчого судового засідання судом визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрані відповідні докази, визначено порядок розгляду справи, а також вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного розгляду справи по суті. Відповідачем у строк, встановлений в ухвалі суду, не надано відзив на позовну заяву. Заяв про бажання укласти мирову угоду, передати справу на розгляд третейського суду або звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді від сторін не надходило, також як і не надходило зустрічного позову, уточнення позовних вимог, інших заяв та клопотань.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 8-11, 13, 14 ч.2ст. 197 ЦПК Україниу даній справі не встановлено.

Згідно п. 15 ч.2ст. 197 ЦПК Україниу підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декілька судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті. Відповідно до п. 3 ч.2ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Керуючись ст. ст..197,200 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Закритипідготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 в особі представника адвоката Бичківського Олексія Олексійовича до ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог, щодо предмету спору: Нікопольський відділ державної виконавчої служби у Нікопольському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса), Районна адміністрація Запорізької міської ради по Вознесенівському району, як орган опіки та піклування про звільнення від сплати заборгованості по аліментам та припинення стягнення аліментів і стягнення аліментів на утримання неповнолітньої дитини та призначити справу до судового розгляду на12-30 годину29.02.2024 року.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Суддя Н.В.Марченко

СудЗаводський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення09.01.2024
Оприлюднено11.01.2024
Номер документу116187207
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —332/2750/23

Рішення від 29.02.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Рішення від 29.02.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Ухвала від 09.01.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Ухвала від 25.10.2023

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

Ухвала від 27.06.2023

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Марченко Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні