Ухвала
від 09.01.2024 по справі 341/2442/23
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 341/2442/23

Номер провадження 2/341/73/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

09 січня 2024 року м. Галич

Галицький районний суд Івано-Франківської області у складі:

головуючого судді Васильцової Г.А.

за участю секретаря судового засідання Габлей А.В.,

розглянувши у підготовчому відкритому судовому засіданні у м. Галич цивільну справу за позовом представника позивача ОСОБА_1 адвоката Денис Тараса Дмитровича до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: Служба у справах дітей Бурштинської міської ради Івано-Франківської області про позбавлення батьківських прав,

В С Т А Н О В И В:

03 листопада 2023 року до Галицького районного суду Івано-Франківської області надійшла вказана позовна заява.

Ухвалою судді від 20 листопада 2023 року було відкрите провадження у справі за правилами загального провадження.

Ухвалою суду від 12 грудня 2023 року відкладено підготовче судове засідання на 09 січня 2024 року на 13-30 годину.

У підготовче судове засідання сторони не з`явилися, належним чином були повідомлені про день розгляду справи.

Позивач та його представник у судове засідання не з`явилися, на адресу суду надійшла заява від представника позивача адвоката Денис Т.Д. про проведення підготовчого судового засідання у їх відсутність та просить призначити справу до судового розгляду.

Відповідачка у судове засідання не з`явилася, на адресу суду надійшла заява про розгляд справи без її участі, позовні вимоги визнає в повному обсязі.

Представник третьої особи служба у справах дітей Бурштинської міської ради Івано-Франківської області у судове засідання не з`явився, на електронну адресу суду надійшла заява, в якій просять розгляд судового засідання проводити без участі представника служби у справах дітей Бурштинської міської ради.

Згідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання сторін, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Суд, оглянувши матеріали справи приходить до наступного.

Положеннямист. 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Згідно п. 10 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому судовому засіданні суд вирішує заяви та клопотання учасників справи.

Відповідно до ч. 2ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч. 2ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Таким чином, суд, оглянувши матеріали справи, вважає, що можливо закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст..197-198,200ЦПК України,суд

У Х В А Л И В:

Закритипідготовче провадженняпо цивільнійсправі запозовом представника позивача ОСОБА_1 адвоката Денис Тараса Дмитровича до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: Служба у справах дітей Бурштинської міської ради Івано-Франківської області про позбавлення батьківських прав

та призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на «17»січня 2024року на13-30 годину у залі судового засідання в приміщенні Галицького районного суду Івано-Франківської області за адресою: вул. Караїмська, 10, м. Галич, Івано-Франківська область, 77100.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя Ганна ВАСИЛЬЦОВА

Дата ухвалення рішення09.01.2024
Оприлюднено11.01.2024
Номер документу116187881
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —341/2442/23

Рішення від 17.01.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

ВАСИЛЬЦОВА Г. А.

Рішення від 17.01.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

ВАСИЛЬЦОВА Г. А.

Ухвала від 09.01.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

ВАСИЛЬЦОВА Г. А.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

ВАСИЛЬЦОВА Г. А.

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

ВАСИЛЬЦОВА Г. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні