Ухвала
від 11.01.2024 по справі 734/3/21
КОЗЕЛЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/734/4/24 Справа № 734/3/21

У Х В А Л А

11 січня 2024 рокусмт Козелець

Суддя Козелецького районного суду Чернігівської області Бараненко С.М., розглянувши клопотання представника позивача Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації Паніматченко Євгенії Анатоліївни про забезпечення участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції по цивільній справі за позовом Ніжинської місцевої прокуратури в інтересах Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації до Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області та ОСОБА_1 , треті особи, які незаявляють самостійнихвимог щодопредмета споруна стороні позивача: Остерська міська рада Козелецького району Чернігівської області та комунальний заклад «Регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський», про визнання недійсним наказу, скасування запису про державну реєстрацію та повернення земельної ділянки,

в с т а н о в и в:

в провадженні Козелецького районного суду Чернігівської області знаходиться цивільна справа за позовом Ніжинської місцевої прокуратури в інтересах Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації до Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області та ОСОБА_1 , треті особи, які незаявляють самостійнихвимог щодопредмета споруна стороні позивача: Остерська міська рада Козелецького району Чернігівської області та комунальний заклад «Регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський», про визнання недійсним наказу, скасування запису про державну реєстрацію та повернення земельної ділянки.

Судове засідання по справі призначено на 25 січня 2024 року о 15 год. 30 хв.

Представник позивача Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації Паніматченко Євгенії Анатоліївни в судовому засіданні усно заявляла клопотання про забезпечення участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції. Найближчий суди до якого може прибути представник Департаменту - Чернігівський районний суд Чернігівської області, що знаходиться за адресою: 14039, м. Чернігів, вул. Хлібопекарська, буд. 4 або будь-який інший суд першої інстанції в м. Чернігові.

Відповідно до ст.212ЦПК суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Враховуючи вищевикладене, суддя вважає за необхідне по справі судове засідання призначене на 15 год. 30 хв. 25 січня 2024 року, - проводити в режимі відеоконференції.

Керуючись ст. ст. 212,260ЦПК України,суддя, -

у х в а л и в :

клопотання представника позивача Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації Паніматченко Євгенії Анатоліївни про забезпечення участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції по цивільній справі за позовом Ніжинської місцевої прокуратури в інтересах Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації до Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області та ОСОБА_1 , треті особи, які незаявляють самостійнихвимог щодопредмета споруна стороні позивача: Остерська міська рада Козелецького району Чернігівської області та комунальний заклад «Регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський», про визнання недійсним наказу, скасування запису про державну реєстрацію та повернення земельної ділянки, задовольнити.

Визначити участь представника позивача Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації Паніматченко Євгенії Анатоліївни в судовому засіданні з розгляду вказаної цивільної справи, - в режимі відеоконференції.

Доручити Чернігівському районному суду Чернігівської області (місцезнаходження: вул. Хлібопекарська, буд. 4, м. Чернігів, Чернігівська область, 14039), забезпечити проведення відеоконференції за участю представника позивача Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації Паніматченко Євгенії Анатоліївни у судовому засіданні на 15 годину 30 хвилин 25 січня 2024 року.

Застосовані вдистанційному судовомупровадженні технічнізасоби ітехнології маютьзабезпечувати належнуякість зображення та звуку, дотримання принципу гласності та відкритості судового розгляду, а також інформаційну безпеку. Учаснику судового процесу має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, здійснювати процесуальні права та обов`язки.

Копію ухвали направити до Чернігівського районного суду Чернігівської області, - для виконання, представника позивача Паніматченко Євгенії Анатоліївні, - для відома.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Козелецького районного суду

Чернігівської області С.М.Бараненко

СудКозелецький районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення11.01.2024
Оприлюднено15.01.2024
Номер документу116229935
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори про припинення права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —734/3/21

Постанова від 03.09.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Постанова від 03.09.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 01.07.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Ухвала від 04.06.2024

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Шитченко Н. В.

Рішення від 10.04.2024

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Бараненко С. М.

Рішення від 10.04.2024

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Бараненко С. М.

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Бараненко С. М.

Ухвала від 26.01.2024

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Бараненко С. М.

Ухвала від 11.01.2024

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Бараненко С. М.

Ухвала від 25.12.2023

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Бараненко С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні