Ухвала
від 11.01.2024 по справі 630/1160/23
ЛЮБОТИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 630/1160/23

Провадження № 2/630/45/24

У Х В А Л А

11 січня 2024 року м. Люботин

Люботинський міський суд Харківської області у складі головуючого Зінченка О.В., за участю секретаря судового засідання Кондратенка Б.С., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в приміщенні суду в м. Люботин цивільну справу за позовною заявою Органу опіки та піклування виконавчого комітету Люботинської міської ради Харківської області до ОСОБА_1 , третя особа служба у справах дітей виконавчого комітету Люботинської міської ради Харківської області, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів,

в с т а н о в и в :

Позивач, Орган опіки та піклування виконавчого комітету Люботинської міської ради Харківської області, звернувся до суду з позовом, в якому просить позбавити батьківських прав ОСОБА_1 відносно малолітньої доньки, ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , передати дитину органу опіки та піклування для подальшого влаштування до сімейних форм виховання, а також стягнути з відповідача аліменти на користь дитини та на її утримання у розмірі 1/3 частини всіх видів доходу щомісяця і досягнення дитиною повноліття.

Сторони належним чином повідомлені про дату, час, місце розгляду справи.

Представник позивача надав суду заяву про проведення підготовчого судового засідання без її участі.

Згідно з п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засідання суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час, місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено всі необхідні питання та всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. 196-198, 229, 260, ЦПК України, суд

у х в а л и в:

Закрити підготовче провадження та призначити до розгляду цивільну справу за позовною заявою Органу опіки та піклування виконавчого комітету Люботинської міської ради Харківської області до ОСОБА_1 , третя особа служба у справах дітей виконавчого комітету Люботинської міської ради Харківської області, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Призначити судовий розгляд справи на 07.02.2024 року о 11 год. 00 хв. у відкритому судовому засіданні в приміщенні Люботинського міського суду Харківської області за адресою: Харківська область, м. Люботин, вул. Некрасова, 10-Б.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб - адресою: https://court.gov.ua/fair/sud2033/ на офіційному веб - порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала набирає законної сили відповідно до ст.261 ЦПК України з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя О.В.Зінченко

Дата ухвалення рішення11.01.2024
Оприлюднено15.01.2024
Номер документу116251476
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —630/1160/23

Рішення від 09.04.2024

Цивільне

Люботинський міський суд Харківської області

Зінченко О. В.

Рішення від 09.04.2024

Цивільне

Люботинський міський суд Харківської області

Зінченко О. В.

Ухвала від 11.01.2024

Цивільне

Люботинський міський суд Харківської області

Зінченко О. В.

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Люботинський міський суд Харківської області

Зінченко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні