Ухвала
від 03.10.2023 по справі 761/963/22
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 761/963/22

Провадження № 2/761/1603/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 жовтня 2023 року Шевченківський районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді: Волошина В.О.

при секретарі: Харечко О.В. О.Л.

за участі:

позивачки: ОСОБА_1 ,

представника позивачки: ОСОБА_2 ,

представника відповідача 2: Гуль Г.Й.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні Шевченківського районного суду м. Києва за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін заяву представника ОСОБА_1 - ОСОБА_4 про залишення позову без розгляду в частині вимог по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до директора Закладу фахової передвищої освіти «Перший київський фаховий медичний коледж» ОСОБА_5, Закладу фахової передвищої освіти «Перший київський фаховий медичний коледж» про визнання протиправним та скасування наказу про відсторонення; зобов`язання поновлення на роботі, шляхом допуску до роботи; стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,

в с т а н о в и в:

В провадженні Шевченківського районного суду м. Києва перебуває вказана цивільна справа.

До засідання представником позивачки було подано до суду заяву про залишення позову без розгляду в частині позовних вимог про зобов`язання поновити на роботі позивачку, шляхом її допуску до роботи на відповідній посаді.

В судовому засіданні, позивачка та її представник підтримали подану заяву про залишення позову без розгляду, в частині зазначених позовних вимог.

Представник відповідача Закладу фахової передвищої освіти «Перший київський фаховий медичний коледж» - Гуль Г.Й. не заперечувала проти задоволення вказаної заяви.

Решта учасників процесу в судове засідання не з`явились, про час та місце розгляду справи були повідомлені в установленому законом порядку.

Суд, дослідивши матеріали справи, прийшов до висновку, що подана заява про залишення позову без розгляду, в частині зазначених позовних вимог підлягає задоволенню з наступних підстав.

Пунктом 5) ч. 1 ст. 257 ЦПК України передбачено, що суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

За таких обставин суд приходить до висновку про залишення позову без розгляду, в частині позовних вимог про зобов`язання поновити на роботі позивачку, шляхом її допуску до роботи на відповідній посаді.

Керуючись ст. ст. 257-261, 268, 353, 354, 432 ЦПК України; ст. 7 Закону України «Про судовий збір», суд, -

у х в а л и в:

Позов ОСОБА_1 до директора Закладу фахової передвищої освіти «Перший київський фаховий медичний коледж» ОСОБА_5, Закладу фахової передвищої освіти «Перший київський фаховий медичний коледж» про визнання протиправним та скасування наказу про відсторонення; зобов`язання поновлення на роботі, шляхом допуску до роботи; стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу - залишити без розгляду, в частині позовних вимог про зобов`язання поновити на роботі позивачку, шляхом її допуску до роботи на відповідній посаді.

Ухвалу суду може бути оскаржено до Київського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги, протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала суду, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Повний текст ухвали складено 04 жовтня 2023р.

Суддя:

Дата ухвалення рішення03.10.2023
Оприлюднено15.01.2024
Номер документу116261853
СудочинствоЦивільне
Сутьвідсторонення; зобов`язання поновлення на роботі, шляхом допуску до роботи; стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —761/963/22

Ухвала від 03.10.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Волошин В. О.

Ухвала від 03.10.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Волошин В. О.

Ухвала від 19.06.2023

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Волошин В. О.

Ухвала від 11.01.2022

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Рибак М. А.

Ухвала від 18.01.2022

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Рибак М. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні