Ухвала
від 15.01.2024 по справі 206/6233/23
САМАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 206/6233/23

Провадження № 2/206/416/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 січня 2024 року м. Дніпро

Суддя Самарського районного суду м. Дніпропетровська Прінь І.П., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ВБЕТ Україна»</a>, третя особа: Комісія з регулювання азартних ігор та лотере й прозахист правспоживача,-

ВСТАНОВИВ:

Позивачзвернувся досуду із позовомдо ТОВ «ВБЕТУкраїна»,третя особа:Комісія зрегулювання азартнихігор талотерей,про захистправ споживача.

Ухвалою суду від 28 грудня 2023 позов ОСОБА_1 було залишено без руху, з наданням строку п`ять днів для усунення недоліків. Так, судом було встановлено, що визначений позивачем спір щодо розміру і сплати виграшу не підпадає під дію ЗУ «Про захист прав споживачів», оскільки виникає із договірних відносин, і регулюється ЗУ «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор». Враховуючи вищенаведене позивачем має бути сплачений судовий збір у розмірі визначному чинним законодавством.

29 грудня 2023 року ухвала суду була отримана представником відповідача, про що свідчить довідка про доставку електронного листа.

У встановлений судом п`ятиденний строк для усунення недоліків позовної заяви, позивач ухвалу суду від 28 грудня 2023 року не виконав.

За таких обставин, відповідно до положень ч. 3 ст. 185 ЦПК України у разі, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається позивачеві.

На підставі викладеного та керуючись ст.185 ЦПК України, суддя -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ВБЕТ Україна»</a>, третя особа: Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей про захист прав споживача , вважати неподаною та повернути заявнику.

Повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення позовної заяви.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Дніпровського апеляційного суду.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Суддя І.П. Прінь

Дата ухвалення рішення15.01.2024
Оприлюднено16.01.2024
Номер документу116277948
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —206/6233/23

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Прінь І. П.

Ухвала від 28.12.2023

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Прінь І. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні