Ухвала
від 15.01.2024 по справі 711/9181/23
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

Справа № 711/9181/23

Провадження №2/712/1133/24

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

15 січня 2024 року Суддя Соснівського районного суду м. Черкаси Троян Т.Є., вивчивши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Черкаського обласного комунального не комерційного підприємства «Фармація», третя особа: Департамент охорони здоров`я та медичних послуг Черкаської міської ради, про визнання дій незаконними та зобов`язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИВ:

До Придніпровського районного суду м. Черкаси надійшла позовна заява адвокатів горстки Я.В., Коробкової Г.О. в інтересах ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Черкаського обласного комунального не комерційного підприємства «Фармація» (м. Черкаси, вул. Вернигори, 7), третя особа: Департамент охорони здоров`я та медичних послуг Черкаської міської ради (м. Черкаси, вул.. Б.Вишневецького, 36), про визнання дій незаконними та зобов`язання вчинити певні дії.

Ухвалою Придніпровського районного суду м. Черкаси від 13 грудня 2023 року справу передано за підсудністю до Соснівського районного суду м. Черкаси.

В порядку протоколу автоматизованого розподілу справу передано на розгляд судді Троян Т.Є.

Справа підсудна Соснівському районному суду м. Черкаси.

Позовна заява по формі і змісту відповідає вимогам статті 175 ЦПК України, до заяви додано належну кількість копій позовної заяви та документів, як того вимагає стаття 177 ЦПК України.

Даних про обставини, які перешкоджають відкриттю провадження у справі станом на даний час немає.

Частиною другою статті 19 ЦПК України визначено, що цивільне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку позовного провадження (загального або спрощеного).

Враховуючи предмет та підстави позову, відповідно до вимог ст. ст. 19, 274 ЦПК України справа буде розглядатися за правилами спрощеного позовного провадження.

Вищевказане є достатнім для призначення справи до судового розгляду в судовому засіданні.

Справа розглядатиметься в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Враховуючи наведене та керуючись ст. ст.19, 128, 175, 177, 187 ЦПК України, суддя,

У Х В А Л И В:

Відкрити спрощенепозовне провадженняу справіза позовом ОСОБА_1 до Черкаського обласного комунального не комерційного підприємства «Фармація», третя особа: Департамент охорони здоров`я та медичних послуг Черкаської міської ради, про визнання дій незаконними та зобов`язання вчинити певні дії.

Перше судове засідання по розгляду справи по суті в порядку спрощеного позовного провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Черкаського обласного комунального не комерційного підприємства «Фармація», третя особа: Департамент охорони здоров`я та медичних послуг Черкаської міської ради, про визнання дій незаконними та зобов`язання вчинити певні дії призначити на 04березня 2024року на11:30год. тапроводити зповідомленням сторінв приміщенніСоснівського районногосуду м.Черкаси.

Відповідач протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення копії цієї ухвали має право подати відзив на позовну заяву (заперечення проти позову) відповідно до ст. 178 Цивільного процесуального кодексу України. Роз`яснити відповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів позивачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання відзиву) позивачу та іншим учасникам справи (за наявності).

Позивач протягом п`яти днів з дня отримання відзиву має право подати відповідь на відзив відповідно до ст. 179 Цивільного процесуального кодексу України. Роз`яснити позивачу, що копія відповіді на відзив та доданих до неї документів відповідачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання відзиву) позивачу та іншим учасникам справи (за наявності).

Відповідач протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив має право подати заперечення відповідно до ст. 180 Цивільного процесуального кодексу України. Роз`яснити відповідачу, що копія заперечення та доданих до неї документів позивачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) заперечення до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання відзиву) позивачу та іншим учасникам справи (за наявності).

Роз`яснити, що у випадку ненадання відзиву, відповіді на відзив, заперечень та доказів на підтвердження обставин на які в них здійснюється посилання справа може бути розглянута за наявними в ній матеріалами.

Копію зазначеної ухвали направити позивачу.

Копію зазначеної ухвали, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документами направити відповідачу, третій особі.

Учасники справи можуть отримати інформацію, щодо розгляду справи на офіційному веб-порталі судова влада України http://court.gov.ua/sud2316/.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання її суддею. Ухвала оскарженню не підлягає.

Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Соснівського

районного суду м. Черкаси Т.Є.Троян

Дата ухвалення рішення15.01.2024
Оприлюднено17.01.2024
Номер документу116290976
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання дій незаконними та зобов`язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —711/9181/23

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Троян Т. Є.

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Троян Т. Є.

Ухвала від 22.03.2024

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Троян Т. Є.

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Троян Т. Є.

Ухвала від 05.02.2024

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Троян Т. Є.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Троян Т. Є.

Ухвала від 13.12.2023

Цивільне

Придніпровський районний суд м.Черкас

Казидуб О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні