Ухвала
від 15.01.2024 по справі 810/3486/17
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про призначення судового засідання

15 січня 2024 року 810/3486/17

Суддя Київського окружного адміністративного суду Панченко Н.Д., розглянувши у місті Києві заяву Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області про зміну сторони виконавчого провадження в межах адміністративної справи за позовом Вишгородського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області до Відкритого акціонерного товариства імені Васильєва про стягнення заборгованості,

ВСТАНОВИВ:

До Київського окружного адміністративного суду звернулося Вишгородське об`єднане управління Пенсійного фонду України Київської області з позовом до Відкритого акціонерного товариства імені Васильєва, в якому просило суд стягнути заборгованість.

Постановою Київського окружного адміністративного суду від 05 грудня 2017 року позов задоволено.

Стягнуто з Відкритого акціонерного товариства імені Васильєва (ідентифікаційний код 00849570) на користь Вишгородського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області заборгованість з відшкодування фактичних витрат на виплату і доставку пенсій, призначених на пільгових умовах за списком № 2, у розмірі 1451 (одна тисяча чотириста п`ятдесят одна) грн. 01 коп.

05 січня 2024 року представником Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області подано клопотання про заміну стягувача у виконавчому провадженні правонаступником.

Статтею 379 Кодексу адміністративного судочинства України передбачено, що у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та учасників справи. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Положення цієї статті застосовуються також у випадку необхідності заміни боржника або стягувача у виконавчому листі до відкриття виконавчого провадження.

Зважаючи на те, що статтею 379 Кодексу адміністративного судочинства України передбачені скорочені строки розгляду питання про заміну сторони виконавчого провадження, суд уважає за необхідне застосувати винятковий засіб надсилання учасникам справи судових повідомлень електронною поштою, факсимільним повідомленням (факсом, телефаксом) або телефонограмою.

Керуючись статтями 243, 248, 379 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Призначити судове засідання з розгляду заяви на 24 січня 2024 року о 08:15 год.

Судове засідання відбуватиметься в приміщенні Київського окружного адміністративного суду (адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 2-й під`їзд, 10-й поверх).

Витребувати у строк до від сторін усю інформацію про хід виконавчого провадження за виконавчим листом № 810/3486/17.

Викликати для участі в засіданні учасників справи.

Копію ухвали суду надіслати особам, які беруть участь у розгляді заяви електронною поштою, факсимільним повідомленням (факсом, телефаксом) або телефонограмою.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Панченко Н.Д.

Дата ухвалення рішення15.01.2024
Оприлюднено17.01.2024
Номер документу116294707
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —810/3486/17

Ухвала від 14.03.2024

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панченко Н.Д.

Ухвала від 15.01.2024

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панченко Н.Д.

Постанова від 05.12.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панченко Н.Д.

Ухвала від 19.10.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панченко Н.Д.

Ухвала від 19.10.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панченко Н.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні