Ухвала
від 18.01.2024 по справі 471/66/24
БРАТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 471/66/24

Провадження №2/471/88/24

Номер рядка звіту 18

У ХВ АЛ А

"18" січня 2024 р. смт. Братське

Суддя Братського районного суду Миколаївської області Гукова І.Б., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Братської районної державної адміністрації Миколаївської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про визнання недійсним державного акта на право власності на земельну ділянку, скасування державної реєстрації земельної ділянки, скасування запису про проведену державну реєстрацію прав,

встановив:

Позивач звернулася до суду із позовом до Братської районної державної адміністрації Миколаївської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про визнання недійсним державного акта на право власності на земельну ділянку, скасування державної реєстрації земельної ділянки, скасування запису про проведену державну реєстрацію прав.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 17.01.2024 року справа надійшла в провадження судді Гукової І.Б.

Перевіривши подану заяву та додані до неї матеріали встановлено, що вона не в повній мірі відповідає вимогам ч. 3 ст. 175 ЦПК України.

Відповідно до п. 2 ч.3 ст. 175 ЦПК України позовна заява має містити повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), а також реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості позивачу відомі), відомі номери засобів зв`язку, офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти.

17.07.2020 Верховною Радою України прийнято постанову "Про утворення та ліквідацію районів", згідно з якою у Миколаївській області утворено чотири райони (Баштанський, Вознесенський, Миколаївській, Первомайський) і ліквідовано Арбузинський, Баштанський, Березанський, Березнегуватський, Братський, Веселинівський, Вітовський, Вознесенський, Врадіївський, Доманівський, Єланецький, Казанківський, Кривоозерський, Миколаївський, Новобузький, Новоодеський, Очаківський, Первомайський, Снігурівський райони.

Постановою Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1321 затверджено Порядок здійснення заходів щодо утворення та реорганізації районних державних адміністрацій.

Братську районну державну адміністрацію Миколаївської області реорганізовано та приєднано до Вознесенської райдержадміністрації.

За таких умов, відповідно до ст. 187 ЦПК України, позовна заява підлягає залишенню без руху.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 177, 187 ЦПК України, суддя

У Х В А Л И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Братської районної державної адміністрації Миколаївської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про визнання недійсним державного акта на право власності на земельну ділянку, скасування державної реєстрації земельної ділянки, скасування запису про проведену державну реєстрацію прав- залишити без руху.

Надати позивачу строк для усунення недоліків, який не може перевищувати 10 днів з дня отримання копії ухвали.

Роз`яснити позивачу, що у випадку не усунення зазначених в ухвалі недоліків, позовна заява буде вважатися неподаною та повернута позивачу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

СуддяІ.Б. Гукова

СудБратський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення18.01.2024
Оприлюднено19.01.2024
Номер документу116378095
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: визнання незаконним акта, що порушує право власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —471/66/24

Рішення від 13.03.2024

Цивільне

Братський районний суд Миколаївської області

Гукова І. Б.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Братський районний суд Миколаївської області

Гукова І. Б.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Братський районний суд Миколаївської області

Гукова І. Б.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Братський районний суд Миколаївської області

Гукова І. Б.

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Братський районний суд Миколаївської області

Гукова І. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні