Ухвала
від 18.01.2024 по справі 744/55/24
СЕМЕНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

18.01.24

Справа № 744/55/24

Провадження № 2/744/59/2024

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

18 січня 2024 року місто Семенівка

Суддя Семенівського районного суду Чернігівської області Гнип О. І., перевіривши матеріали позовної заяви, поданої представником позивача Голиком Євгеном Валерійовичем в інтересах позивача ОСОБА_1 до відповідача, товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія управління активами», код за ЄДРПОУ 35017877, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню, із наведенням відомостей про третіх осіб на стороні відповідача, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Солонець Тамару Миколаївну; Семенівський відділ державної виконавчої служби у Новгород-Сіверському районі Чернігівської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, код ЄДРПОУ 34841264, -

В С Т А Н О В И В:

За позовною заявою сторона позивача прагне визнання виконавчого напису, вчиненого 22 грудня 2021 року приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Солонець Тамарою Миколаївною, що зареєстрований в реєстрі за № 25362, про стягнення з ОСОБА_1 на користьтоваристваз обмеженоювідповідальністю «Фінансовакомпанія управлінняактивами» заборгованості в загальній сумі 12544 (дванадцять тисяч п`ятсот сорок чотири) гривні 94 копійки таким, що не підлягає виконанню. Обґрунтування позовної заяви зводиться до посилань на обставини неможливості вирішення питання в позасудовому порядку.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст. ст. 175-177 Цивільного процесуального кодексу України, у зв`язку з чим для відкриття позовного провадження у цивільній справі перешкод немає.

Згідно матеріалів позовної заяви представником позивача заявлене клопотання про розгляд справи у порядку спрощеного провадження, а тому у відповідності до вимог ст. ст. 274, 279 Цивільного процесуального кодексу України таке клопотання має бути задоволене через відсутність для цього перешкод, справа дійсно може бути розглянута у порядку спрощеного позовного провадження, але, з урахуванням наведених у позові обставин, з повідомленням (викликом) сторін.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 4, 187, 274, 279 Цивільного процесуального кодексу України,-

У Х В А Л И В:

Клопотання представника позивача ОСОБА_2 , щодо розгляду справи за позовом в інтересах позивача ОСОБА_1 до відповідача, товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія управління активами», про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню, у порядку спрощеного позовного провадження, задовольнити.

Відкрити спрощене позовне провадження у цивільній справі за позовною заявою, поданою представником позивача ОСОБА_2 ( АДРЕСА_1 ) в інтересах позивача ОСОБА_1 ( АДРЕСА_2 ) довідповідача,товариства зобмеженою відповідальністю«Фінансова компаніяуправління активами» (вул.Стельмаха,буд.9А,офіс 203,м.Ірпінь Київськоїобласті,08200), про визнаннявиконавчого написутаким,що непідлягає виконанню,із залученнямтретіх осібна сторонівідповідача,які незаявляють самостійнихвимог щодопредмета спору:приватного нотаріусаКиївського міськогонотаріального округуСолонець ТамариМиколаївни (вул. Введенська, буд. 7/9, м. Київ, 04071);Семенівського відділудержавної виконавчоїслужби уНовгород-Сіверськомурайоні Чернігівськоїобласті Східногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиції (вул. Героїв України, буд. 2, м. Семенівка Новгород-Сіверського району Чернігівської області, 15400).

Призначити у цивільній справі за вказаним вище позовом перше судове засідання в приміщенні Семенівського районного суду Чернігівської області (вулиця Центральна, 6, місто Семенівка Чернігівської області, 15400) на 06 лютого 2024 року на 08 годину 00хвилин.

Встановити строк відповідачу для подання заяви із можливим запереченням проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження п`ять днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Встановити строк для подання відповідачем відзиву на позов протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Роз`яснити позивачеві, що він має право подати до суду відповідь на відзив, а відповідач заперечення, до зазначеної вище дати призначеного першого судового засідання у справі.

Зобов`язати позивача ОСОБА_1 та її представника ОСОБА_2 не пізніше двох днів з дня вручення їм копії ухвали про відкриття провадження у справі направити третім особам копії позовної заяви з додатками, а докази такого направлення надати суду до початку підготовчого засідання.

Копії ухвали направити учасникам справи разом з наявними копіями позовної заяви та копіями доданих до неї документів.

Визначити, що учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://court.gov.ua/fair/sud2519.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею й окремому оскарженню не підлягає.

Суддя: О. І. Гнип

Дата ухвалення рішення18.01.2024
Оприлюднено19.01.2024
Номер документу116379189
СудочинствоЦивільне
Сутьтретіх осіб на стороні відповідача, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Солонець Тамару Миколаївну; Семенівський відділ державної виконавчої служби у Новгород-Сіверському районі Чернігівської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, код ЄДРПОУ 34841264

Судовий реєстр по справі —744/55/24

Рішення від 06.03.2024

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

Ухвала від 16.01.2024

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні