Ухвала
від 22.01.2024 по справі 706/100/24
ХРИСТИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 706/100/24

2/706/182/24

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

22 січня 2024 року м. Христинівка Черкаської області

Суддя Христинівського районного суду Черкаської області Орендарчук М.П., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом заступника керівникаУманської окружноїпрокуратури вінтересах державив особіпозивача 1Вінницької міськоїради,позивача 2Національної службиздоров`я Українидо ОСОБА_1 ,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмета спору:комунальне некомерційнепідприємство «Вінницькаміська клінічналікарня швидкоїмедичної допомоги», провідшкодування витратна лікуванняособи,яка потерпілавід кримінальногоправопорушення,

ВСТАНОВИВ :

Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Відповідно до ч. 3 ст. 274 ЦПК України враховуючи значення справи для сторін, обраний позивачем спосіб захисту, категорію та складність справи, обсяг та характер доказів у справі, справа не може бути розглянута в порядку спрощеного позовного провадження, тому підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження.

Керуючись ст. 187 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за позовом заступника керівника Уманської окружної прокуратури в інтересах держави в особі позивача 1 Вінницької міської ради, позивача 2 Національної служби здоров`я України до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: комунальне некомерційне підприємство «Вінницька міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги», про відшкодування витрат на лікування особи, яка потерпіла від кримінального правопорушення.

Розгляд справи провести за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання на 09 год. 00 хв. 19.02.2024 року в залі № 3 Христинівського районного суду Черкаської області (м. Христинівка, вул. Соборна, 27 «А»).

Учасникам справи надіслати ухвалу про відкриття провадження у справі, одночасно з копією ухвали відповідачу надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Відповідач має право протягом 15 днів з дня вручення йому ухвали про відкриття провадження у справі надіслати: суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; позивачам копію відзиву та доданих до нього документів.

Третя особа має право надати пояснення щодо позову або відзиву протягом 15 днів з дня вручення їй ухвали про відкриття провадження у справі або відзиву на позовну заяву за правилами надання відзиву на позовну заяву.

Позивачі мають право подати відповідь на відзив протягом 5 днів з дня вручення їм відзиву на позовну заяву, відповідач має право подати заперечення на відповідь протягом 5 днів з дня вручення йому відповіді на відзив.

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: court.gov.ua/sud2319.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:М. П. Орендарчук

Дата ухвалення рішення22.01.2024
Оприлюднено23.01.2024
Номер документу116433078
СудочинствоЦивільне
Сутьвідкриття провадження у справі 22 січня 2024 року м. Христинівка Черкаської області

Судовий реєстр по справі —706/100/24

Рішення від 19.02.2024

Цивільне

Христинівський районний суд Черкаської області

Орендарчук М. П.

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Христинівський районний суд Черкаської області

Орендарчук М. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні