Ухвала
від 19.01.2024 по справі 646/7676/21
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

Ленінський районний суд м.Полтави

Справа № 646/7676/21

Провадження № 2/553/145/2024

У Х В А Л А

Іменем України

19.01.2024м. Полтава

Суддя Ленінськогорайонного судум.Полтави Ю.В. Фоміна,розглянувши клопотанняпредставника позивачаАкціонерного товариства"УніверсалБанк"Антіпової ОксаниАндріївни тапредставника АдміністраціїОснов`янськогорайону Харківськоїміської радиКондратенка ЄвгенаПетровичапро веденнясудового засіданняв режимі відеоконференції, -

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Ленінського районного суду м. Полтави перебуває цивільна справа за позовом Акціонерного товариства "Універсал Банк" до ВУ Суан Тхионг, Червонозаводської районної в м. Харкові ради про визнання спадщини відумерлою та звернення стягнення на предмет іпотеки.

Від представника позивача Акціонерного товариства"УніверсалБанк" Антіпової Оксани Андріївни та представника АдміністраціїОснов`янського району Харківської міської ради Кондратенка ЄвгенаПетровича до суду надійшли клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Суд, дослідивши матеріали справи, приходить до висновку про доцільність проведення судового засідання в режимі відеоконференції.

Ст. 212 ЦПК України визначено, що учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відео конференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Таким чином, суд приходить до висновку про доцільність проведення судового засідання у режимі відеоконференції за участю представника позивача Акціонерного товариства"УніверсалБанк" Антіпової Оксани Андріївни та представника АдміністраціїОснов`янського району Харківської міської ради Кондратенка ЄвгенаПетровича.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.7, 212 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В :

Клопотання представника позивача Акціонерного товариства"УніверсалБанк" Антіпової Оксани Андріївни та представника АдміністраціїОснов`янського району Харківської міської ради Кондратенка ЄвгенаПетровича про проведення судового засідання в режимі відеоконференції задовольнити.

Судове засідання по цивільній справі за Акціонерного товариства "Універсал Банк" до ВУ Суан Тхионг, Червонозаводської районної в м. Харкові ради про визнання спадщини відумерлою та звернення стягнення на предмет іпотеки, призначене на 13:30 год.22січня 2024року та всі наступні судові засідання, провести в режимі відеоконференції у режимі відеоконференції за допомогою сервісу "EASYCON".

Для участі в судових засіданнях в режимі відеоконференції за допомогою системи відеоконференцзв`язку "EASYCON" позивачу необхідно попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в системі відеоконференцзв`язку "EASYCON" на офіційному веб-порталі Судової влади України (www.court.gov.ua) та перевірити наявні власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам, визначеним для роботи з обраною для проведення відеоконференції системою відеоконференцзв`язку "EASYCON".

Роз`яснити, що відповідно ст.212 ч.5 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «EasyCon», за веб-посиланням https://easycon.com.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ленінського районного суду м. Полтави Ю. В. Фоміна

СудЛенінський районний суд м.Полтави
Дата ухвалення рішення19.01.2024
Оприлюднено24.01.2024
Номер документу116447846
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них страхування, з них іпотечного кредиту

Судовий реєстр по справі —646/7676/21

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Фоміна Ю. В.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Фоміна Ю. В.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Фоміна Ю. В.

Ухвала від 09.02.2024

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Фоміна Ю. В.

Ухвала від 19.01.2024

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Фоміна Ю. В.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Фоміна Ю. В.

Ухвала від 03.10.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Парахіна Є. В.

Ухвала від 16.08.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Парахіна Є. В.

Ухвала від 16.06.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Парахіна Є. В.

Ухвала від 01.03.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Парахіна Є. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні