Рішення
від 22.01.2024 по справі 460/23169/23
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Р І Ш Е Н Н Я

і м е н е м У к р а ї н и

(вступна та резолютивна частини)

22 січня 2024 року м. Рівне№460/23169/23

Рівненський окружний адміністративний суд у складі судді Дорошенко Н.О. за участю секретаря судового засідання Войтюк К.О. та сторін і інших осіб, які беруть участь у справі:

позивача: представники адвокат Голуб В.А., Карпуша О.Д.,

відповідача: представник Охман Н.П., третьої особи на стороні відповідача: представник Ярмусь П.Д., Михалевич Д.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за позовом

Приватне підприємство "Корецьавтотранс" доУправління інфраструктури та промисловості Рівненської обласної державної адміністрації третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю "УКР-ПАС-ТРАНС" третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Філія "Рівненський державний обласний навчально-курсовий комбінат "Українського державного підприємства по обслуговуванню іноземних та вітчизняних автотранспортних засобів "Укрінтеравтосервіс" про визнання протиправним та скасування рішення, -

Керуючись статтями 241-246, 255, 295 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

В И Р І Ш И В :

Позов Приватного підприємства "Корецьавтотранс" до Управління інфраструктури та промисловості Рівненської обласної державної адміністрації, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Філія "Рівненський державний обласний навчально-курсовий комбінат "Українського державного підприємства по обслуговуванню іноземних та вітчизняних автотранспортних засобів "Укрінтеравтосервіс", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю "УКР-ПАС-ТРАНС" про визнання протиправним та скасування рішення задовольнити повністю.

Визнати протиправним та скасувати рішення обласного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування, оформлене протоколом засідання № 3 від 01.08.2023, в частині визначення Товариства з обмеженою відповідальністю "УКР-ПАС-ТРАНС" переможцем конкурсу по об`єкту № 28 та визнання Приватного підприємства "Корецьавтотранс" претендентом, який за кількістю нарахованих балів посів друге місце по об`єкту № 28 (№ рейсів, маршрутів 14466-14471, назва маршруту "Рівне АС Соснове ч/з Гощу, 3 об.р.).

Стягнути на користь Приватного підприємства "Корецьавтотранс" за рахунок бюджетних асигнувань Управління інфраструктури та промисловості Рівненської обласної державної адміністрації судові витрати по сплаті судового збору в сумі 2684,00 грн.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення безпосередньо до Восьмого апеляційного адміністративного суду.

Учасники справи:

Позивач - Приватне підприємство "Корецьавтотранс" (вул. Київська, 108-В,м. Рівне,Рівненська обл., Рівненський р-н,33012, ЄДРПОУ/РНОКПП 32863951)

Відповідач - Управління інфраструктури та промисловості Рівненської обласної державної адміністрації (майдан Просвіти, 1,м. Рівне,Рівненська обл., Рівненський р-н,33013, ЄДРПОУ/РНОКПП 22585573)

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю "УКР-ПАС-ТРАНС" Адреса: вул.Коцюбинського, 6, с.Рогачів, Рівненський район, Рівненська область, 35330; код ЄДРПОУ 38165862.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Філія "Рівненський державний обласний навчально-курсовий комбінат "Українського державного підприємства по обслуговуванню іноземних та вітчизняних автотранспортних засобів "Укрінтеравтосервіс" Адреса: вул.Відінська, 7, м.Рівне, 33027; код ЄДРПОУ ВП 38758107.

Суддя Н.О. Дорошенко

Дата ухвалення рішення22.01.2024
Оприлюднено24.01.2024
Номер документу116458769
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи щодо забезпечення громадського порядку та безпеки, національної безпеки та оборони України, зокрема щодо дорожнього руху, транспорту та перевезення пасажирів

Судовий реєстр по справі —460/23169/23

Ухвала від 17.05.2024

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Мікула Оксана Іванівна

Ухвала від 29.04.2024

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Мікула Оксана Іванівна

Ухвала від 22.03.2024

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Мікула Оксана Іванівна

Рішення від 22.01.2024

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Н.О. Дорошенко

Рішення від 22.01.2024

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Н.О. Дорошенко

Ухвала від 06.10.2023

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Н.О. Дорошенко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні