Ухвала
від 23.01.2024 по справі 331/8190/23
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Справа № 331/8190/23

Провадження № 2-о/331/26/2024

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23 січня 2024 року місто Запоріжжя

Суддя Жовтневого районного суду міста Запоріжжя Яцун О.О., розглянувши клопотання заявників ОСОБА_1 та ОСОБА_2 про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції по справі за заявою ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Виконавчий комітет Бердянської міської ради Запорізької області, Стрийська районна державна адміністрація, Олександрівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Запоріжжі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), про усиновлення,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Жовтневого районного суду міста Запоріжжя знаходиться заява ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Виконавчий комітет Бердянської міської ради Запорізької області, Стрийська районна державна адміністрація, Олександрівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Запоріжжі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), про усиновлення.

Наступне судове засідання призначено на 02 лютого 2024 року на 10 годину 00 хвилин.

22 січня 2024 року заявники ОСОБА_1 та ОСОБА_2 звернулись до суду із клопотанням про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції з Кам`янка-Бузьким районним судом Львівської області.

Згідно частини 1 статті 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Згідно частини 6 статті 212 ЦПК України, суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

У клопотанні про участь у судовомузасіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніше як за п`ять днів до відповідного судового засідання.

Приймаючи до уваги вищевикладене, а також у зв`язку з перебуванням позивачів за межами міста Запоріжжя, у зв`язку зі воєнною агресією РФ проти України та постійними ракетними обстрілами міста Запоріжжя та наявну технічну можливість проведення судового засідання у режимі відеоконференції, суд дійшов висновку про необхідність задоволення клопотання та проведення судового засідання по справі в режимі відеоконференції з Кам`янка-Бузьким районним судом Львівської області.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 212, 260, 353 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Клопотання заявників ОСОБА_1 та ОСОБА_2 про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції з Кам`янка-Бузьким районним судом Львівської області,задовольнити.

Судове засідання у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Виконавчий комітет Бердянської міської ради Запорізької області, Стрийська районна державна адміністрація, Олександрівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Запоріжжі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), про усиновлення, призначене на 02 лютого 2024 року о 10 годині 00 хвилин, провести в режимі відеоконференції з Кам`янка-Бузьким районним судом Львівської області.

Доручити відповідальній особі Кам`янка-Бузького районного суду Львівської областізабезпечити належне здійснення відеоконференції на 10 годину 00 хвилин 02 лютого 2024 року.

Повідомити заявників ОСОБА_1 та ОСОБА_2 про необхідність явки до Кам`янка-Бузького районного суду Львівської області(80400, Львівська область, місто Кам`янка-Бузька, вулиця Незалежності, № 29) для розгляду справи в режимі відеоконференції.

Копію ухвали суду надіслати електронною поштою до Кам`янка-Бузького районного суду Львівської області(електронна пошта inbox@kb.lv.court.gov.ua).

Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Використані судом і учасниками судового процесу технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку, а також інформаційну безпеку.

Учасникам судового процесу має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, здійснювати інші процесуальні права та обов`язки.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.О. Яцун

Дата ухвалення рішення23.01.2024
Оприлюднено26.01.2024
Номер документу116495872
СудочинствоЦивільне
Сутьусиновлення

Судовий реєстр по справі —331/8190/23

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Яцун О. О.

Ухвала від 02.02.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Яцун О. О.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Яцун О. О.

Ухвала від 03.01.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Яцун О. О.

Ухвала від 21.12.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Яцун О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні