Рішення
від 23.01.2024 по справі 631/855/17
НОВОВОДОЛАЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 631/855/17

провадження № 2/631/12/24

В С Т У П Н А Т А Р Е З О Л Ю Т И В Н И Ч А С Т И Н И

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

23 січня 2024 року селище міського типу Нова Водолага

Нововодолазький районний суд Харківської області у складі:

головуючого судді Мащенко С. В.

за участю:

позивача ОСОБА_1

представника позивача ОСОБА_2

а також:

секретаря судового засідання Дядик С. В.

розглянувши усно у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань № 1 приміщення суду у порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «НОВОВОДОЛАЗЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» НОВОВОДОЛАЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «Про стягнення заборгованості із заробітної плати, її індексації та компенсації втрати частини заробітної плати у зв`язку з порушенням строків її виплати та моральної шкоди»,-

в с т а н о в и в:

в и р і ш и в:

Позовні вимоги ОСОБА_1 до КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «НОВОВОДОЛАЗЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» НОВОВОДОЛАЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ «Про стягнення заборгованості із заробітної плати, її індексації та компенсації втрати частини заробітної плати у зв`язку з порушенням строків її виплати та моральної шкоди» задовольнити частково.

Стягнути з КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «НОВОВОДОЛАЗЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» НОВОВОДОЛАЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на користь ОСОБА_1 заборгованість з виплати заробітної плати в сумі 10248,55 гривень (десять тисяч двісті сорок вісім гривень 55 копійок) з утриманням податків та інших обов`язкових платежів.

Стягнути з КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «НОВОВОДОЛАЗЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» НОВОВОДОЛАЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на користь ОСОБА_1 компенсацію втрати частини доходів у зв`язку з порушенням строків виплати заробітної плати в сумі 5809,47 гривень (п`ять тисяч вісімсот дев`ять гривень 47 копійок).

Стягнути з КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «НОВОВОДОЛАЗЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» НОВОВОДОЛАЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на користь ОСОБА_1 загальний розмір суми індексації невиплаченої заробітної плати в розмірі 2779,68 (дві тисячі сімсот сімдесят дев`ять гривень 68 копійок).

Стягнути з КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «НОВОВОДОЛАЗЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» НОВОВОДОЛАЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на користь ОСОБА_1 моральну шкоду у розмірі 2000,00 гривень (дві тисячі гривень 00 копійок).

Стягнути з КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «НОВОВОДОЛАЗЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» НОВОВОДОЛАЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на користь держави судовий збір у розмірі 1280,00 гривень (одна тисяча двісті вісімдесят гривень 00 копійок).

В решті позовних вимог ОСОБА_1 відмовити

Рішення може бути оскаржено в апеляційному порядку шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Харківського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення, а якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну його частини (скорочене рішення) - в той же строк з дня складання повного рішення.

Рішення набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо її не було подано, а у разі подання - після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення, що набрало законної сили, обов`язкове для всіх органів державної влади і органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, посадових чи службових осіб та громадян і підлягає виконанню на всій території України, а у випадках, встановлених міжнародними договорами, згода на обов`язковість яких надана Верховною Радою України, - і за її межами. Невиконання рішення є підставою для відповідальності, встановленої законом.

Відомості щодо учасників справи, які не оголошуються при проголошенні рішення:

Позивач: ОСОБА_1 , місце проживання чи перебування ( АДРЕСА_1 ), реєстраційний номер облікової картки платника податків ( НОМЕР_1 ), паспорт громадянина України (серія НОМЕР_2 ).

Відповідач: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «НОВОВОДОЛАЗЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» НОВОВОДОЛАЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, місцезнаходження (вулиця Пушкіна, будинок № 16, селище міського типу Нова Водолага Харківського району Харківської області), ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (02002724);

Повне рішення буде складено протягом десяти днів з дня закінчення розгляду справи з урахуванням приписів частини 3 статті 124 Цивільного процесуального кодексу України,

а саме не пізніше: 02 лютого 2024 року.

Вступну та резолютивну частини (скорочене рішення) ухвалено шляхом прийняття, складено за допомогою комп`ютерного набору та підписано суддею у нарадчій кімнаті в одному примірнику.

Суддя С. В. Мащенко

Дата ухвалення рішення23.01.2024
Оприлюднено26.01.2024
Номер документу116503618
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості із заробітної плати, її індексації та компенсації втрати частини заробітної плати у зв`язку з порушенням строків її виплати та моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —631/855/17

Рішення від 23.01.2024

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Мащенко С. В.

Рішення від 23.01.2024

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Мащенко С. В.

Ухвала від 01.09.2023

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Мащенко С. В.

Ухвала від 10.08.2023

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Мащенко С. В.

Ухвала від 01.02.2023

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Мащенко С. В.

Ухвала від 30.06.2021

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Мащенко С. В.

Ухвала від 13.01.2020

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Мащенко С. В.

Ухвала від 05.04.2019

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Мащенко С. В.

Ухвала від 28.12.2018

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Мащенко С. В.

Ухвала від 25.09.2018

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Мащенко С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні