Ухвала
від 23.01.2024 по справі 592/19231/23
КОВПАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.СУМ

Справа № 592/19231/23

Провадження № 2/592/482/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи

до судовогорозгляду посуті

23 січня 2024 року м.Суми

Ковпаківський районний суд м. Суми в складі:

головуючого судді Шияновської Т.В.,

з участю секретаря судового засідання Чайки Т.В.,

розглянув у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Сумської міської ради, треті особи: Сумська міська державна нотаріальна контора, автогаражний кооператив «Компрессор» про визнання права власності в порядку спадкування за законом,

у с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом, в якому просить суд визнати за нею право власності на гараж № НОМЕР_1 , що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , в порядку спадкування за законом після смерті її батька ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Ухвалою суду від 18.12.2023 позовну заяву ОСОБА_1 прийнято до розгляду, відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження, призначене підготовче судове засідання.

Учасники розгляду справи у підготовче судове засідання не з`явилися, про час і місце підготовчого судового засідання повідомлені належним чином.

Позивачка ОСОБА_1 надала письмову заяву про проведення підготовчого судового засідання без її участі, вважала за можливе призначити справу до розгляду в судовому засіданні.

Представник відповідача у підготовче судове засідання не з`явився; наданий відзив на позовну заяву, за змістом якого просить проводити судовий розгляд без його участі.

Третя особа: Сумська міська державна нотаріальна контора у судове засідання не з`явилися, надіслали листа про розгляд справи без участі їх представника.

У підготовчому засіданні у відповідності до вимог ст.189 ЦПК України виконано завдання підготовчого провадження, та при підготовці справи до судового розгляду по суті були проведені усі необхідні підготовчі дії, передбачені ст.197 ЦПК України.

Обставини, що перешкоджали б призначенню справи до розгляду по суті, судом не встановлено.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи, тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

Справа підлягає розгляду суддею одноособово.

Керуючись ст. ст. 197, 200 ЦПК України,

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Сумської міської ради, треті особи: Сумська міська державна нотаріальна контора, автогаражний кооператив «Компрессор» про визнання права власності в порядку спадкування за законом.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 13:00 15.02.2024 в приміщенні Ковпаківського районного суду м. Суми (м. Суми, вул. Маґістратська, 12, зал № 7), встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Справу розглядати суддею одноособово.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя Т.В. Шияновська

СудКовпаківський районний суд м.Сум
Дата ухвалення рішення23.01.2024
Оприлюднено25.01.2024
Номер документу116505228
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —592/19231/23

Рішення від 15.02.2024

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Шияновська Т. В.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Шияновська Т. В.

Ухвала від 18.12.2023

Цивільне

Ковпаківський районний суд м.Сум

Шияновська Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні