Ухвала
від 23.01.2024 по справі 760/25597/23
ГРЕБІНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Гребінківський районний суд Полтавської області


Справа №: 760/25597/23

Провадження № 2/528/93/24

У Х В А Л А

іменем України

23.01.2024 м. Гребінка

23 січня 2024 року Гребінківський районний суд Полтавської області у складі: головуючого судді - Татіщевої Я.В., секретаря Трохименка В.В., розглянувши у приміщенні суду в м.Гребінка клопотання ОСОБА_1 про проведення усіх судових засідань у справі в режимі відеоконференції,-

ВСТАНОВИВ:

У провадженні суду знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Служба у справах дітей та сім`ї Дариницької районної в м. Києві державної адміністрації, про визначення місця проживання дитини.

22.01.2024 року на електронну адресу суду надійшов лист від ОСОБА_1 із якого вбачається, що останній направив на адресу суду поштовим відправленням клопотання про проведення усіх судових засідань у справі в режимі відеоконференції, проведення яких просить доручити Дарницькому районному суду міста Києва, що знаходиться за адресою: м.Київ, вул. Кошиця, 5А. Направлений на електронну адресу лист не підписаний ЕЦП позивача.

23.01.2024 року до канцелярії суду поштовим відправленням надійшло письмове клопотання від ОСОБА_1 про проведення усіх судових засідань в режимі відеоконференції з Дарницьким районним судом м. Києва (02068, м. Київ, вул. О. Кошиця, 5-А).

Відповідно до ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи. Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Зважаючи на те, що процесуальним Закон визначено, що учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання і копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи, беручи до уваги дату фактичного надходження клопотання до суду, суд позбавлений можливості виконати вимоги вищевказаного процесуального Закону.

Враховуючи вищевикладене, суд дійшов висновку про відмову у задоволенні клопотання про проведення судового засідання 25.01.2024 роу в режимі відеоконференції.

Керуючись ст.212 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання ОСОБА_1 про проведення усіх судових засідань у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Служба у справах дітей та сім`ї Дариницької районної в м. Києві державної адміністрації, про визначення місця проживання дитини задовольнити частково.

Відмовити ОСОБА_1 у проведенні судового засідання, яке призначене на 25.01.2024 року, в режимі відеоконференції з Дарницьким районним судом м. Києва.

Усі наступні судові засідання у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Служба у справах дітей та сім`ї Дариницької районної в м. Києві державної адміністрації, про визначення місця проживання дитини, проводити в режимі відеоконференції з Дарницьким районним судом м. Києва.

Доручити Дарницькому районному судом м. Києва (02068, м. Київ, вул. О. Кошиця, 5-А) забезпечити проведення судових засідань в режимі відеоконференції.

Про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції повідомити позивача.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної спили з моменту її підписання суддею.

Суддя Я. В. Татіщева

СудГребінківський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення23.01.2024
Оприлюднено26.01.2024
Номер документу116511359
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них

Судовий реєстр по справі —760/25597/23

Ухвала від 28.05.2024

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Татіщева Я. В.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Татіщева Я. В.

Ухвала від 26.12.2023

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Татіщева Я. В.

Ухвала від 02.11.2023

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Шереметьєва Л. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні