Ухвала
від 22.01.2024 по справі 753/12767/23
ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КИЄВА

справа № 753/12767/23

провадження № 2/753/582/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

підготовчого судового засідання

"22" січня 2024 р. Дарницький районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді КОЛЕСНИКА О.М.

при секретарі КОРОЛЬ Н.С.

за участю

представника позивача ОСОБА_1

представника відповідача Луценко Н.О..

розглянувши в порядку загального позовного провадження у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в м. Києві цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія управління активами «Бізнес-Гарант», яке діє від власного імені та в інтересах та за рахунок Пайового закритого недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду «Юкон», треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Моноліт будсервіс», Товариство з обмеженою відповідальністю «Столичний комфорт», про відшкодування шкоди завданої внаслідок залиття квартири та відшкодування моральної шкоди

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Дарницького районного суду м. Києва перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія управління активами «Бізнес-Гарант», яке діє від власного імені та в інтересах та за рахунок Пайового закритого недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду «Юкон», треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Моноліт будсервіс», Товариство з обмеженою відповідальністю «Столичний комфорт», про відшкодування шкоди завданої внаслідок залиття квартири та відшкодування моральної шкоди.

Ухвалою Дарницького районного суду м. Києва від 18 вересня 2023 року відкрито провадження у даній справі та призначено її до розгляду в порядку загального позовного провадження в підготовче судове засідання.

23 жовтня 2023 року представником відповідача було подано відзив на позов, який був прийнятий судом та долучений до матеріалів справи.

04 грудня 2023 року позивачем було подано відповідь на відзив, яка була прийнята судом та долучена до матеріалів справи.

21 грудня 2023 року представником відповідача було подано заперечення на відповідь на відзив, які були прийняті судом та долучені до матеріалів справи.

Треті особи в підготовче засідання не з`явилися, хоча про розгляд справи повідомлялися належним чином, причини неявки суду не повідомили.

Під час провадження в підготовчому судовому засіданні вивчивши матеріали справи, заслухавши думку представників позивача та відповідача, судом було встановлено:

1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу;

2) з`ясування заперечень проти позовних вимог;

3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів;

4) вирішення відводів;

5) визначення порядку розгляду справи;

6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Враховуючи вищевикладене та керуючись стст. 197-200 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Призначити справу за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія управління активами «Бізнес-Гарант», яке діє від власного імені та в інтересах та за рахунок Пайового закритого недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду «Юкон», треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Моноліт будсервіс», Товариство з обмеженою відповідальністю «Столичний комфорт», про відшкодування шкоди завданої внаслідок залиття квартири та відшкодування моральної шкоди до розгляду по суті на 14 лютого 2024 року о 15 год. 30 хв., закривши підготовче засідання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ КОЛЕСНИК О.М.

Дата ухвалення рішення22.01.2024
Оприлюднено26.01.2024
Номер документу116513091
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування шкоди завданої внаслідок залиття квартири та відшкодування моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —753/12767/23

Рішення від 03.04.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Колесник О. М.

Рішення від 19.03.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Колесник О. М.

Рішення від 19.03.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Колесник О. М.

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Колесник О. М.

Ухвала від 18.09.2023

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Колесник О. М.

Ухвала від 02.08.2023

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Колесник О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні