Ухвала
від 25.01.2024 по справі 225/2429/23
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дзержинський міський суд Донецької області

=========================================================================

Єдиний унікальний номер судової справи 225/2429/23

Номер провадження 2/225/69/2024

У Х В А Л А

(про закриття підготовчого провадження

і призначення справи до розгляду)

25 січня 2024 року

адреса приміщення суду: вул. Дружби, 4, м. Торецьк, 85200

Дзержинський міський суд Донецької області у складі:

головуючого - судді Геря О.Г.,

за участі секретаря судового засідання Савченко О.О.,

розглянув у підготовчому засіданні цивільну справу за позовом представника позивача ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), який діє в інтересах ОСОБА_2 ( АДРЕСА_2 ) до ОСОБА_3 ( АДРЕСА_3 ), третя особа Служба у справах дітей Торецької міської військової адміністрації Бахмутського району Донецької області (85200, Донецька область, Бахмутський район, м.Торецьк, вул.Руднича, 35) провизнання батьківства,

в с т а н о в и в:

До суду надійшли матеріали позовної заяви представника позивача ОСОБА_1 , який діє в інтересах ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , третя особа Служба у справах дітей Торецької міської військової адміністрації Бахмутського району Донецької області провизнання батьківства, в яких представник позивача просить визнати ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , батьком дитини ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

09січня 2024року ухвалою Дзержинського міського суду Донецької області відкрито загальне позовне провадження у зазначеній цивільнійсправі.

Позивач у підготовче засідання не з`явився, надав заяву про проведення підготовчого засідання за його відсутності, позовні вимоги підтримує у повному обсязі.

Відповідач у підготовче судове засідання не з`явився, надав заяву про розгляд справи за його відсутності, проти задоволення позовних вимог не заперечує.

Представник третьої особи - Служби у справах дітей Торецької міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області у підготовче засідання не з`явився, про місце та час проведення підготовчого засідання повідомлений належним чином.

Відповідно дост.189ЦПК України завданнями підготовчого провадження є остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Таким чином, в ході підготовчого провадження, з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті, судом були остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовних вимог та склад учасників судового процесу; з`ясовано відсутність заперечень проти позовних вимог; визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та визначено порядок розгляду справи.

Відповідно до ч.3 ст.200ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно з п.15 ч.2 ст.197ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Підстав, передбачених ч.2ст.198ЦПК України для відкладення підготовчого судового засідання у суду немає.

Керуючись ст.ст.189,196-198,200 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовчепровадження усправі запозовом представника позивача Ільющенко Юрія Анатолійовича, який діє в інтересах ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , третя особа Служба у справах дітей Торецької міської військової адміністрації Бахмутського району Донецької області провизнання батьківства.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 19 лютого 2024 року о 09 год. 30 хв.

Ухвалу направити до відома сторонам.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, для чого у суді наявна технічна можливість, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України http://dgm.dn.court.gov.uaE-mail: inbox@dgm.dn.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

С у д д я: О.Г. Геря

Дата ухвалення рішення25.01.2024
Оприлюднено26.01.2024
Номер документу116523630
СудочинствоЦивільне
Сутьзакриття підготовчого провадження і призначення справи до розгляду) 25 січня 2024 року адреса приміщення суду: вул. Дружби, 4, м. Торецьк, 85200 Дзержинський міський суд Донецької області у складі: головуючого - судді Геря О.Г.,

Судовий реєстр по справі —225/2429/23

Ухвала від 16.05.2024

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Геря О. Г.

Ухвала від 14.05.2024

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Геря О. Г.

Рішення від 19.02.2024

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Геря О. Г.

Ухвала від 25.01.2024

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Геря О. Г.

Ухвала від 09.01.2024

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Геря О. Г.

Ухвала від 14.12.2023

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Геря О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні