Ухвала
від 25.01.2024 по справі 487/7975/23
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Справа № 487/7975/23

Провадження № 2/487/756/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

25.01.2024 Заводський районний суд міста Миколаєва в складі:

головуючого судді Лагоди А.А.,

за участю секретаря Мамчур К.Е.,

розглянувши увідкритому підготовчомусудовому засіданніу залісуду вм.Миколаєві цивільнусправу запозовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Служба у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради, Орган опіки та піклування Виконавчого комітету Миколаївської міської ради, про позбавлення батьківських прав,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернулась до Заводського районного суду м. Миколаєва з позовною заявою, якою просить позбавити батьківських прав ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , у відношенні дитини ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 . Позовні вимоги позивач мотивувала тим, що проживає зі своєю двоюрідною племінницею батьками якої є ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , що підтверджується свідоцтвом про народження від 06.11.2014, серія НОМЕР_1 . Батьки дитини у шлюбі не перебували, ніколи разом не проживали, господарства не вели. ОСОБА_3 добровільно залишила проживати дитину у позивача та письмово надала останній нотаріальну згоду на виховання ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , залучення до медичного, матеріального забезпечення, захисту прав та законних інтересів, що посвідчено приватним нотаріусом Вітовського районного нотаріального округу Миколаївської області Красновою С.М. і зареєстровано за №1189. Відповідачі ухиляються від виховання їх малолітньої дочки, не проявляють до неї жодної батьківської турботи, не цікавляться станом здоров`я, не забезпечують харчуванням, медичним доглядом, не спілкуються з дитиною взагалі, не сприяють загальновизнаних норм моралі, не надають доступу до культурних та інших духовних цінностей, батьки не відвідують школу, не цікавляться навчанням дочки, її успіхами. Позивач замінила батьків дитини, піклується про неї.

Ухвалою суду від 03.11.2023 за цим позовом було відкрито провадження і призначено розгляд справи в порядку загального позовного.

Сторони в судове засідання не з`явились. Про час та дату судового засідання повідомлялись належним чином. Сторона позивача надавала заяву про проведення підготовчого судового засідання без її участі. Представники третіх осіб в судове засідання не з`явились, про час та дату судового засідання повідомлялись належним чином.

По справі проведено підготовче провадження в якому було виконано вимоги статті 197 ЦПК України: уточнено позовні вимоги, вирішено питання про склад осіб, які братимуть участь у справі та визначені факти, які необхідні встановити для вирішення спору, встановлено порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог та заперечень та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються.

З урахуванням викладеного, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

На підставі наведеного та керуючись ст. ст. 197, 200, 260 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Служба у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради, Орган опіки та піклування Виконавчого комітету Миколаївської міської ради, про позбавлення батьківських прав.

Розгляд справи по суті призначити на 05.02.2024 о 14-30 год.

Копію ухвали направити сторонам.

Роз`яснити відповідачам вимоги ч. 4 ст. 223 ЦПК України: у разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановляє заочне рішення).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А.А. Лагода

СудЗаводський районний суд м. Миколаєва
Дата ухвалення рішення25.01.2024
Оприлюднено26.01.2024
Номер документу116525087
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —487/7975/23

Рішення від 26.03.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Лагода А. А.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Лагода А. А.

Рішення від 05.02.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Лагода А. А.

Ухвала від 25.01.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Лагода А. А.

Ухвала від 03.11.2023

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Лагода А. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні