Ухвала
від 25.01.2024 по справі 564/2455/21
КОСТОПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

Справа № 564/2455/21

25 січня 2024 року

Костопільський районний суд Рівненської області в складі:

головуючої судді Грипіч Л. А.

з участю секретаря Вознюк Ю. В.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Костопіль в режимі відеоконференції клопотання представника позивача - адвоката Сідловської І. Ю. про залучення до участі у справі третьої особи у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Руджеро", ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачів - ОСОБА_5 , Територіальний сервісний центр №5641 РСЦ ГСЦ МВС в Рівненській області (філія ГСЦ МВС), Приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу Мішакова С. Ф. про визнання недійсним договорів комісії, купівлі-продажу транспортного засобу, скасування державної реєстрації транспортного засобу, зобов`язання повернути транспортний засіб,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовною заявою до Товариства з обмеженою відповідальністю "Руджеро", ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачів - ОСОБА_5 , Територіальний сервісний центр №5641 РСЦ ГСЦ МВС в Рівненській області (філія ГСЦ МВС), Приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу Мішакова С. Ф. про визнання недійсним договорів комісії, купівлі-продажу транспортного засобу, скасування державної реєстрації транспортного засобу, зобов`язання повернути транспортний засіб.

В підготовчому судовому засіданні (в режимі відеоконференції) представник позивача - адвокат Сідловська І. Ю. заявила клопотання про залучення до участі в розгляді справи в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Головний сервісний центр МВС, оскільки рішення у даній справі може вплинути на права та обов`язки осіб, що не є стороною у справі.

В підготовче судове засідання інші учасники справи не з`явилися, про дату, час та місце розгляду справи повідомлялися судом вчасно та належним чином.

Заслухавши думку представника позивача та дослідивши матеріали справи, суд вважає, що клопотання представника позивача про залучення до участі у справі третьої особи є обгрунтованим та таким, що підлягає до задоволення.

Відповідно до ч. 1 ст. 53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Частиною 4 вказаної статті зазначено, що у заявах про залучення третіх осіб і в заявах третіх осіб про вступ у справу на стороні позивача або відповідача зазначається, на яких підставах третіх осіб належить залучити до участі у справі.

Враховуючи те, що клопотання про залучення третьої особи підлягає до задоволення та з метою надання третій особі строку для надання пояснень у справі, суд вважає за правильне відкласти підготовче судове засідання.

Керуючись ст. 53 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача - адвоката Сідловської І. Ю. про залучення до участі у справі третьої особи - задовольнити.

Залучити до участі у справі №564/2455/21 за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Руджеро", ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачів - ОСОБА_5 , Територіальний сервісний центр №5641 РСЦ ГСЦ МВС в Рівненській області (філія ГСЦ МВС), Приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу Мішакова С. Ф. про визнання недійсним договорів комісії, купівлі-продажу транспортного засобу, скасування державної реєстрації транспортного засобу, зобов`язання повернути транспортний засіб у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Головний сервісний центр МВС (скорочена назва ГСЦ МВС), (місце знаходження: 04085, м. Київ, вул. Лук`янівська, 62, Київської області, ЄДРПОУ:40109173).

Третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору направити копію цієї ухвали, копію позовної заяви та додані до неї додатки.

Третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Головному сервісному центру МВС (скорочена назва ГСЦ МВС), (місце знаходження: 04085, м. Київ, вул. Лук`янівська, 62, Київської області, ЄДРПОУ:40109173) в 5-ти денний строк з дня отримання цієї ухвали подати до суду пояснення щодо позову.

Копія пояснень та доданих до них документів повинні бути надіслані іншим учасникам справи одночасно з надісланням їх до суду.

Підготовче судове засідання відкласти до 14 год. 00 хв. 26 лютого 2024 року, про що повідомити сторони та третю особу.

Ухвала остаточна та оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили негайно після її підписання суддею.

СуддяЛ. А. Грипіч

СудКостопільський районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення25.01.2024
Оприлюднено29.01.2024
Номер документу116543631
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них:

Судовий реєстр по справі —564/2455/21

Ухвала від 14.10.2024

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Цвіркун О. С.

Ухвала від 11.10.2024

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Грипіч Л. А.

Ухвала від 02.10.2024

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Цвіркун О. С.

Ухвала від 02.10.2024

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Грипіч Л. А.

Ухвала від 30.09.2024

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Ковальчук Н. М.

Ухвала від 30.09.2024

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Ковальчук Н. М.

Ухвала від 10.09.2024

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Грипіч Л. А.

Рішення від 12.07.2024

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Грипіч Л. А.

Рішення від 24.06.2024

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Грипіч Л. А.

Рішення від 24.06.2024

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Грипіч Л. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні