Ухвала
від 25.01.2024 по справі 565/1462/23
КУЗНЕЦОВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 565/1462/23

Провадження № 2/565/42/24

У Х В А Л А

25 січня 2024 року м. Вараш

Кузнецовський міський суд Рівненської області в складі:

головуючого судді Незнамової І.М.,

з участю: секретаря судового засідання Нафєєвої Н.В.,

представника позивача Волощука П.С.

третьої особи ОСОБА_1 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі судових засідань Кузнецовського міського суду Рівненської області цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Відкритого акціонерного товариства Банк «Біг Енергія» в особі ліквідатора - Васільченка Юрія Леонідовича, Товариства з обмеженою відповідальністю «Брокінвестгруп», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, ОСОБА_1 , про припинення іпотеки та обтяження нерухомого майна за договором іпотеки,

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Кузнецовського міського суду Рівненської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до Відкритого акціонерного товариства Банк «Біг Енергія» в особі ліквідатора - Васільченка Юрія Леонідовича, Товариства з обмеженою відповідальністю «Брокінвестгруп», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, ОСОБА_1 , про припинення іпотеки та обтяження нерухомого майна за договором іпотеки.

У підготовче судове засідання позивачка ОСОБА_2 , представники відповідачів - Відкритого акціонерного товариства Банк «Біг Енергія» в особі ліквідатора - Васільченка Юрія Леонідовича, Товариства з обмеженою відповідальністю «Брокінвестгруп», будучи належним чином повідомленими про день, час та місце розгляду справи, повторно не з`явилися.

У підготовчому судовому засіданні представник позивачки ОСОБА_2 - адвокат Волощук П.С., третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, ОСОБА_1 не заперечували проти призначення справи до судового розгляду.

Підготовчі дії, передбачені ст.197 ЦПК України, у підготовчому судовому засіданні виконані, тому суд вважає за можливе призначити справу до судового розгляду.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст.198,200ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до Відкритого акціонерного товариства Банк «Біг Енергія» в особі ліквідатора - Васільченка Юрія Леонідовича, Товариства з обмеженою відповідальністю «Брокінвестгруп», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, ОСОБА_1 , про припинення іпотеки та обтяження нерухомого майна за договором іпотеки.

Цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Відкритого акціонерного товариства Банк «Біг Енергія» в особі ліквідатора - Васільченка Юрія Леонідовича, Товариства з обмеженою відповідальністю «Брокінвестгруп», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, ОСОБА_1 , про припинення іпотеки та обтяження нерухомого майна за договором іпотеки, призначити до судового розгляду по суті на 10 год. 00 хв. 12 березня 2024 року в приміщенні Кузнецовського міського суду Рівненської області, з викликом сторін.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на вебсайті: http://kzm.rv.court.gov.ua/sud1711/gromadyanam/.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути включені в апеляційну скаргу на рішення суду.

Головуючий суддя І.М.Незнамова

Дата ухвалення рішення25.01.2024
Оприлюднено29.01.2024
Номер документу116543638
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення іпотеки та обтяження нерухомого майна за договором іпотеки

Судовий реєстр по справі —565/1462/23

Ухвала від 25.01.2024

Цивільне

Кузнецовський міський суд Рівненської області

Незнамова І.М.

Ухвала від 08.09.2023

Цивільне

Кузнецовський міський суд Рівненської області

Незнамова І.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні