Ухвала
від 26.01.2024 по справі 462/4559/23
ЗАЛІЗНИЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 462/4559/23

УХВАЛА

26 січня 2024 року суддя Залізничного районного суду м. Львова Палюх Н.М., розглянувши клопотання представника позивача - адвоката Кубрака О.О. про проведення судового засідання у режимі відеоконференції по справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «АВТОКАТ» до Фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя особа: приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу Василюка Володимира Михайловича про визнання недійсним договору купівлі-продажу,

в с т а н о в и в :

В провадженні Залізничного районного суду м. Львова перебуває вказана цивільна справа.

Ухвалою Залізничного районногосуду м.Львова від 16 червня 2023 року відкрито провадження по справі.

Від представника позивача - адвоката Кубрака О.О. поступило клопотання про проведення судового засідання у режимі відеоконференції.

Дослідивши матеріали справи, клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, суд приходить до висновку, що клопотання підлягає до задоволення з наступних підстав.

Відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК України, суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Згідно із ч. 8 ст. 212 ЦПК України, копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Оскільки клопотання представника позивача про проведення судового засідання у режимі відеоконференції обґрунтоване неможливістю представника прибути до Залізничного районного суду м. Львова в судове засідання, суд вважає за можливе провести зазначене судове засідання у режимі відеоконференції з Броварським міськрайонним судом Київської області (м. Бровари, вул.Грушевського, 2 Київської області).

На підставі викладеного, керуючисьст.212 ЦПК України,-

у х в а л и в :

Клопотання представника представника позивача адвоката Кубрака О.О. про проведення судового засідання у режимі відеоконференції - задовольнити.

Провести судове засідання по справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «АВТОКАТ» до Фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя особа: приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу Василюка Володимира Михайловича про визнання недійсним договору купівлі-продажу, яке призначено на 09год00хв06лютого2024року в режимі відеоконференції із Броварським міськрайонним судом Київської області (м. Бровари, вул.Грушевського, 2 Київської області) з участю представника позивача адвоката Кубрака О.О.

Залізничний районний суд міста Львова доручає уповноваженій на такі дії особі Броварського міськрайонного суду Київської області, перевірити документи, що посвідчують особу представника позивача адвоката Кубрака О.О. та перебувати поряд з ним до закінчення судового засідання. Застосовані в дистанційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення і звуку, дотримання принципу гласності та відкритості судового провадження, а також інформаційну безпеку.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Копію ухвали направити Броварському міськрайонному суду Київської області, якому доручити забезпечити проведення відеоконференції з використанням технічних можливостей суду, а також представнику позивача адвокату Кубраку О.О., для відома та виконання.

Ухвала остаточна та оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення26.01.2024
Оприлюднено29.01.2024
Номер документу116556710
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсним договору купівлі-продажу

Судовий реєстр по справі —462/4559/23

Ухвала від 23.04.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Савуляк Р. В.

Ухвала від 22.03.2024

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Савуляк Р. В.

Рішення від 06.02.2024

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Палюх Н. М.

Рішення від 06.02.2024

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Палюх Н. М.

Ухвала від 26.01.2024

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Палюх Н. М.

Ухвала від 10.10.2023

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Палюх Н. М.

Ухвала від 27.07.2023

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Палюх Н. М.

Ухвала від 16.06.2023

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Палюх Н. М.

Ухвала від 16.06.2023

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Палюх Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні