Ухвала
від 26.01.2024 по справі 456/5064/23
СТРИЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 456/5064/23

Провадження № 2-о/456/18/2024

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

26 січня 2024 року місто Стрий

Стрийський міськрайонний суд Львівської області в складі:

головуючого судді Шрамка Р. Т. ,

з участю секретаря: Сімонової-Мацигін А.А.,

представника позивача: Васильків П.І.,

зацікавленої особи: ФОП ОСОБА_1 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Стрию цивільну справу за завяою Грабовецько Дулібівської сільської ради, заінтересованих осіб начальника відділу державної реєстрації виконавчого комітету Стрийської міської ради Кубай Володимира Романовича, комунального підприємства Львівської обласної ради «Стрийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації» , ФОП ОСОБА_1 про передачу безхазяйного нерухомого майна у комунальну власність, -

встановив:

Заявник звернувся до зацікавлених осіб із заявою про передачу безхазяйного нерухомого майна у комунальну власність .

Ухвалою Стрийського міськрайонного суду Львівської області від 26.10.2023 року у зазначеній справі було відкрито провадження за правилами загального позовного провадження та справу призначено до підготовчого засідання.

Представник позивача в судовому засіданні позовні вимоги підтримав та не заперечує щодо призначення справи до судового розгляду.

Зацікавлена особа ФОП ОСОБА_1 в судовому засіданні позовні вимоги підтримав та не заперечує щодо призначення справи до судового розгляду.

Зацікавлені особи начальник відділу державної реєстрації виконавчого комітету Стрийської міської ради Кубай В.Р., представник комунального підприємства Львівської обласної ради «Стрийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації» в судове засідання не з?явилися однак, подали заяви про слухання справи без їх участі.

Суд, заслухавши пояснення учасників справи, ознайомившись з матеріалами справи вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки на стадії підготовчого провадження судом проведено дії, передбачені ст.197 ЦПК України, з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті протягом розумного строку; встановлено наступний порядок з`ясування обставин та дослідження доказів: заслухати вступне слово учасників справи, дослідити письмові докази.

Відповідно до ч.2ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України суд,-

ухвалив:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за заявою Грабовецько Дулібівської сільської ради, заінтересованих осіб начальника відділу державної реєстрації виконавчого комітету Стрийської міської ради Кубай Володимира Романовича, комунального підприємства Львівської обласної ради «Стрийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації» , ФОП ОСОБА_1 про передачу безхазяйного нерухомого майна у комунальну власність та призначити справу до судового розгляду по суті у приміщенні Стрийського міськрайонного суду (82400, Львівська область, м. Стрий, вул.. Валова, 12)на 05 березня 2024 року 11 годину 00 хвилин.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Р. Т. Шрамко

Дата ухвалення рішення26.01.2024
Оприлюднено29.01.2024
Номер документу116556826
СудочинствоЦивільне
Сутьпередачу безхазяйного нерухомого майна у комунальну власність

Судовий реєстр по справі —456/5064/23

Ухвала від 26.01.2024

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Шрамко Р. Т.

Ухвала від 08.12.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Шрамко Р. Т.

Ухвала від 26.10.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Шрамко Р. Т.

Ухвала від 09.10.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Шрамко Р. Т.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні