Ухвала
від 23.01.2024 по справі 127/35550/23
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/35550/23

Провадження 2/127/4692/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

23 січня 2024 року м. Вінниця

Вінницький міський суд Вінницької області

в складі: головуючого судді Сичука М.М.,

при секретарі судового засідання Коровай А.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Вінниці в порядку спрощеного позовного провадження з викликом осіб цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Подільський регіональний центр онкології Вінницької обласної Ради» про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за весь час вимушеного прогулу,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовною заявою до Комунального некомерційного підприємства «Подільський регіональний центр онкології Вінницької обласної Ради» про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за весь час вимушеного прогулу.

Судом, враховуючи те, що однією із позовних вимог позивача є вимога про стягнення середнього заробітку за весь час вимушеного прогулу, на розгляд поставлено питання щодо витребування з Комунального некомерційного підприємства «Подільський регіональний центр онкології Вінницької обласної Ради» довідки про доходи ОСОБА_1 відповідно доПостанови Кабінету Міністрів України № 100 від 08 лютого 1995 року «Про затвердження Порядку обчислення середньої заробітної плати», а саме одноденного середнього заробітку завідувача хіміотерапевтичним відділенням в Комунального некомерційного підприємства «Подільський регіональний центр онкології Вінницької обласної Ради» Шевні С.П. за період його роботи на цій посаді з часу призначення до часу його звільнення.

Учасники судового засідання не заперечили проти витребування з Комунального некомерційного підприємства «Подільський регіональний центр онкології Вінницької обласної Ради» довідки про доходи ОСОБА_1 .

Суд, заслухавши учасників судового засідання, дослідивши матеріали справи дійшов наступного.

Відповідно до ч. 2 ст. 116 ЦПК України способами забезпечення судом доказів є допит свідків, призначення експертизи, витребування та (або) огляд доказів, у тому числі за їх місцезнаходженням, заборона вчиняти певні дії щодо доказів та зобов`язання вчинити певні дії щодо доказів. У необхідних випадках судом можуть бути застосовані інші способи забезпечення доказів, визначені судом.

Відповідно до ст. 84 ЦПК України, учасник справи, в разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Враховуючи предмет спору та те, що позивач не в змозі самостійно надати суду докази необхідні для правильного вирішення спору, суд дійшов висновку про витребування доказів та витребування з Комунального некомерційного підприємства «Подільський регіональний центр онкології Вінницької обласної Ради» довідки про доходи ОСОБА_1 , відповідно доПостанови Кабінету Міністрів України № 100 від 08 лютого 1995 року «Про затвердження Порядку обчислення середньої заробітної плати», а саме одноденного середнього заробітку завідувача хіміотерапевтичним відділенням Комунального некомерційного підприємства «Подільський регіональний центр онкології Вінницької обласної Ради» Шевні С.П. за період його роботи на цій посаді з часу призначення до часу його звільнення.

Керуючись ст.ст. 81, 84, 116, 260-261 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В:

Витребувати з Комунального некомерційного підприємства «Подільський регіональний центр онкології Вінницької обласної Ради» довідку про доходи ОСОБА_1 відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 100 від 08 лютого 1995 року «Про затвердження Порядку обчислення середньої заробітної плати», а саме одноденного середнього заробітку завідувача хіміотерапевтичним відділенням Комунального некомерційного підприємства «Подільський регіональний центр онкології Вінницької обласної Ради» Шевні Сергія Петровича за період його роботи на цій посаді з часу призначення до часу його звільнення.

Витребувані докази надати суду до 06.02.2024 року.

Роз`яснити,що відповіднодо ч.7,ч.8ст.84ЦПК України,особи,які немають можливостіподати доказ,який витребовуєсуд,або немають можливостіподати такийдоказ увстановлені строки,зобов`язані повідомитипро цесуд іззазначенням причинпротягом п`ятиднів здня врученняухвали.У разінеповідомлення судупро неможливістьподати докази,витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Копію ухвалисуду надіслатиКомунальному некомерційномупідприємству «Подільськийрегіональний центронкології Вінницькоїобласної Ради» для виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя:

Дата ухвалення рішення23.01.2024
Оприлюднено29.01.2024
Номер документу116567115
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них у зв’язку з іншими підставами звільнення за ініціативою роботодавця

Судовий реєстр по справі —127/35550/23

Рішення від 15.02.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Сичук М. М.

Рішення від 06.02.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Сичук М. М.

Рішення від 06.02.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Сичук М. М.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Сичук М. М.

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Вінницький міський суд Вінницької області

Сичук М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні