Ухвала
від 29.01.2024 по справі 454/3145/23
СОКАЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 454/3145/23

У Х В А Л А

судового засідання

29.01.2024 року Сокальський районний суд Львівської області у складі:

головуючого - судді Фарина Л.Ю. ,

за участю секретаря Кочмар Н.-Г.М.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Сокалі цивільну справу за позовною заявою Червоноградської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Львівської обласної державної адміністрації до Червоноградської районної державноїї адміністрації, ОСОБА_1 та Головного управління Держгеокадастру у Львівській області , третьої особи Військової частини НОМЕР_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 ) про визнання недійсним та скасування розпорядження Сокальської РДА, скасування державної реєстрації земельних ділянок з одночасним припиненням прав них

в с т а н о в и в:

Представник позивача звернувся до суду із вищевказаним позовом.

Ухвалою суду від 24.07.2023 року відкрито загальне позовне провадження та призначено підготовче судове засідання.

В порядку підготовки справи до розгляду надійшов відзив на позовну заяву від усіх відповідачів.

Адвокат Пшевлоцький Ю. М. подав суду заяву про вступ у справу як представника відповідача ОСОБА_1 а також клопотання про залучення третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача Белзьку міську раду Львівської області.

Дослідивши клопотання та матеріали справи та вислухавши думку учасників суд дійшов наступного висновку.

У відповідності до ч.1 ст.53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Згідно ст. 53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Треті особи, які не заявляють самостійних вимог, мають процесуальні права і обов`язки, встановлені статтею 43 цього Кодексу. Вступ у справу третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, не тягне за собою розгляду справи спочатку.

На підставі викладеного, враховуючи думку учасників які не заперечили щодо залучення третьої особи, суд дійшов до висновку, що вступу у справу адвоката Пшевлоцького Ю.М. та залучення до справи третю особу яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Белзьку міську раду Львівської області.

Керуючись ст.ст. 51, 53, 258-260, 261 ЦПК України, суд

у х в а л и в:

Залучити Белзьку міську раду Львівської області (код ЄДРПОУ 04056144, м.Белз, вул. Савенка1, Червоноградського району) у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог у цивільній справі №454/3145/23 за позовом Червоноградської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Львівської обласної державної адміністрації до Червоноградської районної державної адміністрації, ОСОБА_1 та Головного управління Держгеокадастру у Львівській області , третьої особи Військової частини НОМЕР_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 ) про визнання недійсним та скасування розпорядження Сокальської РДА, скасування державної реєстрації земельних ділянок з одночасним припиненням прав них.

Розгляд даної цивільної справи здійснювати за позовом Червоноградської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Львівської обласної державної адміністрації до Червоноградської районної державноїї адміністрації, ОСОБА_1 та Головного управління Держгеокадастру у Львівській області , третьої особи Військової частини НОМЕР_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 ), Белзької міської ради Львівської області про визнання недійсним та скасування розпорядження Сокальської РДА, скасування державної реєстрації земельних ділянок з одночасним припиненням прав них.

Копію позовної заяви з додатками а також копію даної ухвали направити у Белзьку міську раду Львівської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий: Л. Ю. Фарина

Дата ухвалення рішення29.01.2024
Оприлюднено31.01.2024
Номер документу116620004
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсним та скасування розпорядження Сокальської РДА, скасування державної реєстрації земельних ділянок з одночасним припиненням прав них

Судовий реєстр по справі —454/3145/23

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Сокальський районний суд Львівської області

Фарина Л. Ю.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Сокальський районний суд Львівської області

Фарина Л. Ю.

Ухвала від 29.01.2024

Цивільне

Сокальський районний суд Львівської області

Фарина Л. Ю.

Ухвала від 24.07.2023

Цивільне

Сокальський районний суд Львівської області

Фарина Л. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні