Ухвала
від 30.01.2024 по справі 289/104/24
РАДОМИШЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 289/104/24

Номер провадження 2-о/289/26/24

У Х В А Л А

про відкриття окремого провадження

30.01.2024 м.Радомишль

Суддя Радомишльського районного суду Житомирської області Кириленко О.О.,розглянувши заяву ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ), заінтересовані особи -Борщівський старостинський округ Радомишльської міської ради Житомирського району Житомирської області , Радомишльська міська рада Житомирської області (місцезнаходження: вул. Центральна, буд. 18, с. Борщів, Житомирський р-н, Житомирська обл., 12251; Соборний майдан, 12, м. Радомишль, Житомирська обл., 12201), про встановлення факту, що має юридичне значення,

ВСТАНОВИВ:

Заява відповідає вимогам ст.ст. 175, 177 ЦПК України, дана заява підсудна Радомишльському районному суду Житомирської області. Підстав для залишення заяви без руху, її повернення або відмови у відкритті провадження не вбачається.

Відповідно до ч. 3 ст. 42 ЦПК України у справах окремого провадження учасниками справи є заявники, інші заінтересовані особи.

Права заінтересованих осіб знаходяться у юридичному зв`язку із суб`єктивними правами заявників і зумовлюються встановленням юридичного факту. Інтереси заінтересованих осіб можуть суперечити інтересам заявника. Отже, притягнення (вступ) цих заінтересованих осіб має важливе практичне значення, оскільки вони мають можливість у процесі розгляду справи про встановлення юридичного факту заявити про порушення чи оспорювання їхніх суб`єктивних прав.

Заінтересовані особи беруть участь у справах окремого провадження з метою захисту своїх інтересів або інтересів держави, але на відміну від заявника ці особи самі не звертаються до суду із заявою, а вступають у вже розпочатий процес з власної ініціативи або притягуються до участі у справі судом.

Встановлення факту має значення для заявника, оскільки дозволить реалізувати йому права на отримання пенсії (грошової допомоги, допомоги) як родичу першого ступеня споріднення загиблого воїна.

Враховуючи викладене, суд вважає з метою повноти та об`єктивності судового розгляду за доцільне залучити ГУ ПФУ в Житомирській області до участі у справі в якості заінтересованої особи.

Керуючись ст. ст. 42, 187, 293 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадженняу цивільнійсправі зазаявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи -Борщівський старостинський округ Радомишльської міської ради Житомирського району Житомирської області , Радомишльська міська рада Житомирської області, про встановлення факту, що має юридичне значення тапризначити досудового засіданняна 01.03.2024 року о 11:00 год..

Залучити до участі у справі в якості заінтересованої особи ГУ ПФУ в Житомирській області (вул. О. Ольжича, 7, м. Житомир, 10003).

Викликати учасників процесу до Радомишльського районного суду Житомирської області за адресою: вул. І. Франка, 4-а, м. Радомишль, Житомирська обл.

Одночасно з копією цієї ухвали заінтересованим особам надсилається копія заяви з копіями доданих до неї документів.

Попередити учасників процесу про недопустимість зловживання процесуальними правами.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://court.gov.ua/fair/sud0620.

Ухвала набирає законної сили негайно після її підписання суддею в порядку передбаченому ст. 261 ЦПК України та оскарженню не підлягає.

Суддя Олег КИРИЛЕНКО

СудРадомишльський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення30.01.2024
Оприлюднено31.01.2024
Номер документу116624463
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —289/104/24

Рішення від 03.05.2024

Цивільне

Радомишльський районний суд Житомирської області

Кириленко О. О.

Ухвала від 01.03.2024

Цивільне

Радомишльський районний суд Житомирської області

Кириленко О. О.

Ухвала від 30.01.2024

Цивільне

Радомишльський районний суд Житомирської області

Кириленко О. О.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Радомишльський районний суд Житомирської області

Кириленко О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні