Ухвала
від 29.01.2024 по справі 569/1704/24
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 569/1704/24

У Х В А Л А

про залишення заяви без руху

29 січня 2024 року м.Рівне Рівненський міський суд Рівненської області в особі судді Бучко Т.М.

розглянувши скаргу ОСОБА_1 на дії державного виконавця,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулася в суд зі скаргою на дії державного виконавця відділу ДВС у м.Рівному Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів).

Вивченням матеріалів поданої вкарги на предмет дотримання вимог цивільного процесуального законодавства під час звернення до суду встановлено таке.

Скарга має відповідати загальним вимогам щодо форми та змісту позовоної заяви, передбаченим положенням ЦПК, та містити відомості перелічені ч.4 ст.74 Закону України Про виконавче провадження.

Відповідно до п.2, 3 ч.4 ст.74 Закону України "Про виконавче провадження", скарга у виконавчому провадженні подається виключно у письмовій формі та має містити повне найменування (прізвище, ім`я та по батькові) стягувача та боржника, їхні місця проживання чи перебування (для фізичних осіб) або місцезнаходження (для юридичних осіб), а також найменування (прізвище, ім`я та по батькові) представника сторони виконавчого провадження, якщо скарга подається представником; реквізити виконавчого документа (вид документа, найменування органу, що його видав, день видачі та номер документа, його резолютивна частина).

Скарга ОСОБА_1 не містить найменування стягувача, його місця проживання. Крім того, в скарзі не зазначено найменування (прізвище, ім`я, по батькові) державного виконавця, дії якого оскаржуються.

Відповідно до ч.2 ст.183 ЦПК України, до заяви, скарги, клопотання чи заперечення, які подаються на стадії виконання судового рішення, в тому числі в процесі здійснення судового контролю за виконанням судових рішень, додаються докази їх надіслання (надання) іншим учасникам справи (провадження).

Доказів надіслання копії скарги стягувачу до скарги не додано.

Згідно з ч.1 ст.185 ЦПК України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

За таких обставин скаргу належить залишити без руху та надати заявнику строк для усунення недоліків скарги шляхом зазначення найменування та місця проживання стягувача, найменування державного виконавця, дії якого оскаржуються та додання доказів надсилання стягувачу копії скарги.

Напідставінаведеноготакеруючисьст.185,353,442ЦПКУкраїни,

П О С Т А Н О В И В:

Скаргу ОСОБА_1 на дії державного виконавця - залишити без руху.

Надати заявнику десятиденний строк з дня вручення копії ухвали для усунення вказаних в ухвалі недоліків скарги.

Роз`яснити, що якщо заявник не усунув недоліки заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається заявнику.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Суддя

Дата ухвалення рішення29.01.2024
Оприлюднено31.01.2024
Номер документу116626030
СудочинствоЦивільне
Сутьзалишення заяви без руху 29 січня 2024 року м.Рівне Рівненський міський суд Рівненської області в особі судді Бучко Т.М. розглянувши скаргу ОСОБА_1 на дії державного виконавця

Судовий реєстр по справі —569/1704/24

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Боймиструк С. В.

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Боймиструк С. В.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Боймиструк С. В.

Ухвала від 14.02.2024

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Бучко Т. М.

Ухвала від 14.02.2024

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Бучко Т. М.

Ухвала від 01.02.2024

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Бучко Т. М.

Ухвала від 29.01.2024

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Бучко Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні